Subject: Zin in vegan lekkers? Kom dan naar één van de volgende events! 😋

Bekijk deze e-mail online als hij niet juist wordt weergegeven
Hi Friend

Afgelopen maand waren we sterk in de weer met onze nieuwe campagne over de zuivelindustrie, #Uitgemolken. Ook daarbuiten zaten we niet stil. Afgelopen weekend kon je ons vinden in Brugge op Vegan A'Fairs en aan het dolfinarium.
Vegan feest voor iedereen!

De komende weken kun je op verschillende locaties terecht voor vegan lekkers. Op 2 en 3 november vind je ons op VegFestNL in Utrecht. Alex Romijn, voorzitter van Stichting Bite Back, zal er een lezing over de zuivelindustrie geven. Diezelfde zaterdag staan we in Leuven met een heerlijke bake sale en infostand. 23 november zijn we aanwezig op Veganfestival in Hasselt. En op 1 december kun je in de Loving Hut Leuven terecht voor een feestelijk benefietetentje

Kom jij ook langs om ons te steunen, voor vegan lekkers of een gezellige babbel?
#Uitgemolken 

Op donderdag 3 oktober, de dag voor Werelddierendag, lanceerden we ons rapport over de zuivelindustrie. Uitgemolken wil, op een eerlijke manier, informeren over het leven van zuivelkoeien, de impact op het milieu en op je gezondheid. Maar Uitgemolken laat ook zien dat het anders kan. In het rapport zetten we enkele verhalen van dieren centraal, om te tonen hoe het (sociale) leven van runderen er uit ziet als de dieren de kans krijgen om zo vrij mogelijk te leven. Want het is voor hen dat we dit doen. Zodat moeders en kalfjes niet meer van elkaar gescheiden worden. Zodat alle dieren ooit in vrijheid mogen leven.

Om ons werk voor de dieren te kunnen verderzetten, zijn we afhankelijk van onze leden en donaties. Help jij ons de dieren helpen?
Diervriendelijke groet,
het Bite Back team
LikeTwitterPinterestForward
Bite Back, Bredestraat 134, 3293, Kaggevinne, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.