Subject: Wat zijn jouw plannen voor de zomer? Lekker eten, actievoeren of beide?

Op naar een prachtige zomer!
De maand juni stond voor ons in het teken van de Mars voor de Sluiting van de Slachthuizen. Zowel in Brussel als in Amsterdam eisten we samen een einde aan het gebruik van dieren, vroegen we om een mooiere, vegan wereld. 

Maar bij Bite Back zitten we niet stil. Onze ledenmagazines gaan deze week de deur uit en zullen snel bij jou als lid in de brievenbus belanden. Als je nog geen lid bent van Bite Back, kun je dat uiteraard altijd worden

Lekker eten voor het goede doel

Op zondag 28 juli organiseren enkele van onze vrijwilligers een benefiet brunch in Hasselt. Hoe beter jouw dierenliefde te vieren dan met een heerlijke brunch met vrienden of familie? Dankzij ons team kun je komen genieten van een vegan buffet met tal van zoete en hartige brunchgerechten. Denk maar aan geen-eiersla, taartjes, huisgemaakte seitan, frisse salades, homemade vegan kaasjes, heerlijke muffins en quiches, ... Voor elk wat lekkers! 
Benieuwd? Je vindt meer info op onze website en op facebook.
Protesteer mee tegen het dolfinarium

Op zaterdag 27 juli voeren we actie tegen het Dolfinarium in Harderwijk. De dag nadien, zondag 28 juli, vind je ons aan de ingang van het Boudewijn Seapark dolfinarium in Brugge. Vind je ook dat dolfijnen niet in gevangenschap mogen leven en dat ze geen kunstjes moeten opvoeren? Doe dan mee! 

Bite Backers wandelen de Dodentocht

4 van onze activisten, Benjamin, Julien, Kevin en Vincent, zullen begin augustus meewandelen met de Dodentocht. 100 km voor de dieren. Ze zullen niet alleen laten zien dat vegans geen groentjes zijn (maar ze wel eten ;-)), ze zamelen tegelijk ook geld in voor onze werking. Je kunt hen altijd een hart onder de riem steken door een donatie of bemoedigend woord te schenken in het event
Goede voornemens zijn niet enkel voor het begin van het jaar. Ook de zomer kun je starten met een goed voornemen. Zin om actief de zomer in te zetten? Word dan activist. We kunnen je hulp altijd gebruiken, of het nu als activist op straat is of vanuit je eigen huis. 
Een fijne zomer en diervriendelijke groet,
het Bite Back team

LikeTwitterPinterestForward
Bite Back, Bredestraat 134, 3293, Kaggevinne, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.