Subject: Op naar een zomer vol ontmoetingen en vol actie!

Beste Friend


Deze maand zien we je heel graag komen op de potluck of op het info-moment voor vrijwilligers. Zo kunnen we elkaar (opnieuw) leren kennen voor we aan een actieve zomer voor de dieren beginnen!


Hieronder lees je meer over de vrijwilligersmeetings en over twee grote acties die in juli gepland staan. Lees snel verder om te weten te komen wie onze beroemde special guest is op de volgende dolfinariumactie!

j u n i

16/6  Info-moment nieuwe activisten


Je kan je nog steeds inschrijven voor het vrijblijvend online info-moment voor (nieuwe) vrijwilligers. Heb je jezelf niet lang geleden aangemeld en heb je nog enkele vragen over de vrijwilligerswerking? Of ken je iemand die graag als vrijwilliger zou aansluiten bij Bite Back, maar eerst nog extra informatie nodig heeft?


Kom luisteren naar hoe onze vrijwilligerswerking eruitziet en stel al je vragen, op donderdagavond 16/6 tussen 20 en 21u.



De link naar de meeting wordt je toegestuurd per mail, en verschijnt ook in het Facebook-evenement en op de Bite Back website.


20u00 - 21u00 // online

18/6  Vegan potluck met activisten


Het belooft gezellig te worden in de middag van 18 juni: we komen samen met oude en nieuwe Bite Back'ers om gezellig samen te eten. Volgens het potluckprincipe brengt iedereen een gerecht(je) mee; Bite Back zorgt voor een drankje!


 

Bij goed weer spreken we af in het park van Leuven; bij slecht weer verhuizen we naar een alternatief in een binnenruimte. Houd het evenement en je mailbox in het oog voor de exacte locatie.


12u00 - 14u30 // Leuven 

j u l i

3/7  Actie Stop de Dierindustrie


Op zondag 3 juli komen we samen in Antwerpen voor een actie rond Stop de Dierindustrie. Er zal een formatie zijn, een infostand voor outreach en vegan gebak. Volg het evenement en wij houden je verder op de hoogte!


🥐🍪 Wie graag gebak maakt, mag steeds de culinaire ideeën mailen naar vrijwilligers@biteback.org! Ook voor aan de stand zoeken we nog enkele helpende handen.


12u00 - 17u00 // Antwerpen 

29-30-31/7 Vegamping


Het eerste Belgische vegan festival vindt deze zomer plaats in het Kasteel van Loppem, bij Brugge. Bite Back cureert de workshops & lezingen tijdens de eerste twee dagen van het festival.


Kom je af? Verwacht je aan een gezellige ongedwongen sfeer, muziek van allerlei genres, de lekkerste vegan foodtrucks, drank aan democratische prijzen en heel wat extra activiteiten zoals yoga-sessies, kooklessen, speeches & meer. Je leest alle info hier na.


Je kan tickets voor het festival hier kopen.

 

31/7 Dolfinariumactie met Ric O'Barry


Op de laatste zondag van juli is het weer tijd om te protesteren aan het dolfinarium. We hebben ditmaal echter iets bijzonders in petto: internationaal activist en ex-dolfijnentrainer Ric O'Barry komt naar België en zet zijn schouders onder onze actie.


O'Barry zal op zaterdag een lezing geven op Vegamping. Op zondag trekken we samen met hem naar het Boudewijn Seapark, waar we een grote actie zullen houden tegen het dolfinarium. O'Barry is een ware autoriteit op het gebied van actie tegen de entertainmentindustrie met zeezoogdieren. Het zal een ware inspiratie zijn om hem op onze actie te mogen ontmoeten.


Houd het Facebook event (en/of je mailbox) in het oog als je verder op de hoogte gehouden wilt worden van de details van deze actie.


14u30 - 17u00 // Brugge

We hopen dat we je op één of meerdere acties mogen verwelkomen. Heb je vragen of zorgen? Aankloppen bij vrijwilligers@biteback.org mag altijd!


Wist je dat je onze komende acties en events op onze website kunt terugvinden?
Hier raadpleeg je de actiekalender voor vrijwilligers.



Powered by:
GetResponse