Subject: Ontdek de zomeractiviteiten van Bite Back

100 km wandelen voor de dieren

Op 9 augustus beginnen 3 Bite Back activisten, Benjamin, Kevin en Vincent, aan de beruchte Dodentocht. Ze zullen op (minder dan) 24 uur tijd 100 km wandelen voor de dieren. Ze laten zien dat vegans geen groentjes zijn (maar ze wel eten ;-)), en zamelen tegelijk geld in voor onze werking. Je kunt hen altijd een hart onder de riem steken door een donatie te doen of een bemoedigend woord te schenken in het event

100% mensenvlees in Antwerpen

Afgelopen zaterdag stonden we met Bite Back op de Meir in Antwerpen om mensen bewust te maken van het dier, dat achter hun netjes verpakt stukje vlees uit de supermarkt, schuilt. Een dier, dat na een verschrikkelijk leven in de industrie, als ‘kleuter’ geslacht wordt.
Onze moedige activisten lagen urenlang in een grote vleesschaal. Net zoals dode dieren in de winkel, werd deze “menselijke lap vlees” in cellofaan verpakt, compleet met etiket en barcode. Dit trok heel wat aandacht van voorbijgangers - én van de pers - zodat ons supergemotiveerd team outreachers kon praten over de voordelen van veganisme.
Lees hier verder.
Vegan Summer Fest 

Zaterdag 17 augustus vindt het grootste vegan festival van België plaats in Gent. Ook wij zullen aanwezig zijn op Vegan Summer Fest met tal van leuke shirts, interessante boeken en onze virtual reality ervaring iAnimal. Kom zeker langs voor een tof gesprek!

Save the date!
Wil jij mee een verschil maken voor de dieren? Dankzij donaties en leden kunnen wij actief werken aan een betere wereld voor alle dieren. 
Je kunt lid worden via onze website en je kunt steeds een donatie doen.
Tot alle kooien leeg zijn en alle dieren vrij! 
Diervriendelijke groet,
Benjamin, Melissa en Sara,
  het Bite Back team
LikeTwitterPinterestForward
Bite Back, Bredestraat 134, 3293, Kaggevinne, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.