Subject: Kijk snel verder voor een Europese première! 😍

Bekijk deze e-mail online als hij niet juist wordt weergegeven
Hi Friend

Ook in 2020 zullen we ons onvermoeibaar inzetten voor de dieren. Want dat is wat we willen: een betere wereld voor alle dieren.
Dit jaar staan er heel wat interessante acties en activiteiten op het programma. Scroll helemaal naar beneden voor een uitzonderlijke première!
Naar goede gewoonte is het deze laatste zondag van januari onze actie voor de sluiting van het dolfinarium in Brugge, waar je steeds welkom bent. 
Nieuw thuis voor olifant Buba

We strijden al lange tijd voor olifant Buba van circus Freiwald. 
Samen met een aantal andere dierenorganisaties deden we een oproep aan minister Schouten. Via deze brief willen we Buba helpen met een verhuizing naar Elephant Haven in Frankrijk. Deze nieuwe olifantenopvang heeft de minister reeds op de hoogte gesteld bereid en in staat te zijn om olifant Buba op te vangen. Het ministerie gaf eerder een ontheffing af om Buba voorlopig mee te laten reizen met het circus op voorwaarde dat deze zou meewerken aan opvang zodra een geschikte locatie zich aandient. 
Een liefdevol benefietetentje

Op zondag 16 februari kun jij jouw dierenliefde komen vieren met een heerlijk etentje. Op ons benefiet in Loving Hut Leuven kun je genieten van een liefdevol driegangenmenu:
- seizoenssoep met kruidencoulis
- verrukkelijke lasagne
- liefdevolle Valentijnstaart 

Schrijf je hier snel in!
Europese première "The Animal People"!

Op vrijdag 6 maart screenen we de awardwinnende documentaire "The Animal People" van executive producer Joaquin Phoenix. De docu brengt het verhaal van één van de meest succesvolle campagnes in de geschiedenis van de dierenrechtenbeweging: de Stop Huntington Animal Cruelty (SHAC) campagne.
Voor deze première zal Jake Conroy, één van de campagneleiders van SHAC, aanwezig zijn en zal er een Q&A zijn op het einde van de screening.
Meer informatie vind je hier.


     Diervriendelijke groeten,
     het Bite Back team
LikeTwitterPinterestForward
Bite Back, Bredestraat 134, 3293, Kaggevinne, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.