Subject: Het is nooit te laat voor een jaaroverzicht 👉

Bekijk deze e-mail online als hij niet juist wordt weergegeven
Hi Friend

Vorig jaar organiseerden we maar liefst 165 acties voor de dieren in Nederland en België. We lanceerden onder meer onze nieuwe campagne tegen de zuivelindustrie, #Uitgemolken, en organiseerden succesvolle edities van de Mars voor de Sluiting van Alle Slachthuizen in Brussel en Amsterdam. Heel wat meer informatie vind je in ons Belgisch jaarverslag.

Heb je vorige maand onze eerste actie voor de sluiting van het dolfinarium in Brugge gemist? Dan krijg je deze maand gewoon een herkansing! Vergezel ons zondag (23/02) en vraag voor de sluiting van het laatste dolfinarium in België. Of kom op zaterdag 22 februari naar de actie in Harderwijk.
Europese première "The Animal People"!

Op vrijdag 6 maart screenen we de awardwinnende documentaire "The Animal People" van executive producer Joaquin Phoenix. De docu brengt het verhaal van één van de meest succesvolle campagnes in de geschiedenis van de dierenrechtenbeweging: de Stop Huntington Animal Cruelty (SHAC) campagne uit de VS.
Voor deze première zal Jake Conroy (a.k.a. The Cranky Vegan), één van de campagneleiders van SHAC, aanwezig zijn. Op het einde van de screening is er een Q&A.
De toegang tot deze screening is gratis, maar we vragen je om je op aanwezig te zetten in het facebook event (indien je facebook hebt). Nodig gerust al je vrienden uit!
Albert Heijn supermarkt met grootste vegan aanbod in Vlaanderen

In de loop van de maand november gingen medewerkers van EVA, Bite Back en BE Vegan langs bij de zes grootste supermarktketens in Vlaanderen en Brussel – Albert Heijn, Aldi, Carrefour, Colruyt, Delhaize en Lidl – om te kijken hoe het gesteld is met het aanbod vegan producten. De supermarkt waar het grootste vegan aanbod te vinden is, is Albert Heijn. Op de tweede plaats komt Delhaize, gevolgd door Carrefour, Colruyt, Lidl en Aldi.

De vergeten dieren

Op donderdagavond 27 februari houden Wendy en Melissa van Bite Back een talk over de vergeten dieren in Antwerpen. Zij zullen je meer vertellen over de dieren die we gebruiken voor consumptie. Kom jij ons vergezellen?


     Diervriendelijke groeten,
     het Bite Back team




Save the date! De Mars voor de Sluiting van Alle Slachthuizen zal dit jaar doorgaan op 14 juni in Brussel en 20 juni in Amsterdam.
LikeTwitterPinterestForward
Bite Back, Bredestraat 134, 3293, Kaggevinne, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.