Subject: Help jij ons de dieren helpen? 🐮 Ontdek onze nieuwe Bite Back Teens!

Bekijk deze e-mail online als hij niet juist wordt weergegeven
Hi Friend

Wist je dat we bij Bite Back voor total liberation staan? We zien het opkomen voor de rechten van dieren als deel van een breder geheel. We verzetten ons tegen alle vormen van discriminatie. Zo hebben ook racisme, seksisme, homofobie en andere vormen van onderdrukking geen plaats binnen Bite Back. 

Afgelopen weekend liepen we mee in de mars "Stop geweld op vrouwen" in Brussel. Heel wat vrouwen worden tijdens hun leven geconfronteerd met geweld, zowel fysiek als psychisch. Als we willen dat geweld op dieren stopt, is het maar logisch dat we ook willen dat het geweld naar vrouwen toe stopt.
Verrukkelijk vegan

Op 1 december organiseren enkele vrijwilligers wederom een heerlijk benefiet etentje. Dit keer een feesteditie met een heus feestmaal! Van romige pompoensoep tot chocomousse met speculaascrumble. En wat denk je van een seitansteak met champignonroomsaus, gestoofde peer, veenbessencompote en aardappelkroketjes? 
Wij hebben er alvast zin in! Zin om ook te komen smullen? Twijfel dan niet langer - want de zitjes zijn bijna volzet - en schrijf je in via deze link.
Tieners, verenig jullie!

Ook de jongsten onder ons willen graag de dieren helpen. Om deze ijverige tieners te ondersteunen, richtten we Bite Back Teens op. De 10- tot 16-jarigen komen op zondag 8 december samen op de mensenketting voor United for Climate. Ben jij of ken jij een Teen die graag zou deelnemen, die graag andere vegan-minded tieners leert kennen en haar/zijn steentje bij wil dragen voor de dieren? Kom dan zeker naar dit klimaatevent! 
Om ons werk voor de dieren te kunnen verderzetten, zijn we afhankelijk van onze leden en donaties. Help jij ons de dieren helpen?
Save the date

Op 14 december vind je ons terug in Antwerpen, Brussel en Hasselt met heerlijk vegan gebak. En op 28 december doen we een bake sale in Leuven
Donderdag 19 december komen we samen in Utrecht voor de stille tocht voor de slachtoffers van de dierindustrie. 
Op 21 december lopen we de Warmathon in Antwerpen en op 23 december doen we hetzelfde in Beringen
Ook de vegan kerstmarkt van Green Shift in Groningen staat op de planning, daar vind je ons terug op 22 december
De laatste actie van het jaar zal de Actie voor de Sluiting van het Dolfinarium in Brugge op 29 december zijn.
Kom ons vergezellen en nodig gerust familie en vrienden uit!
Diervriendelijke groet,
het Bite Back team
LikeTwitterPinterestForward
Bite Back, Bredestraat 134, 3293, Kaggevinne, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.