Subject: Bite Back wandelt voor de dieren 👯‍♂️🐷

Benjamin en Jo doen mee aan de dodentocht. Sponsor hen, sponsor de dieren.



Beste Bite Back . st . er ,

Beste Friend,



Op 10 en 11 augustus wandel ik samen met Bite Back mede-oprichter en erevoorzitter Benjamin Loison de 100 km van de Dodentocht. Voor Benjamin is het ondertussen de 7de editie (!), voor mij is het de 1ste keer.

🚶We wandelen de Dodentocht om te tonen dat veganisten tot uitzonderlijke prestaties in staat zijn, maar we doen het uiteraard ook om geld in te zamelen voor onze geliefde dierenrechtenorganisatie. De pandemie en de economische malaise maken het immers niet gemakkelijk voor een vereniging die geen subsidies ontvangt.
Elke ingezamelde euro telt, willen we ons belangrijke werk voortzetten.


Benjamin en ik zetten alles op alles om de 100km te voltooien. Wil jij overwegen om ons een hart onder de riem te steken en ons - en dus ook Bite Back - te steunen? Dat kan via een donatie op het rekeningnummer van Bite Back BE15 0014 0806 4730 met de vermelding ‘dodentocht’. Wil je doneren via de website? Dat kan via deze link.


Ben je niet in de mogelijkheid om te doneren? Zou je dan ons Facebook event of Instagram post willen delen op je profiel?

Instagram | Facebook



 ✊ Volg zeker ook het Facebook-event om op de hoogte te blijven van onze vorderingen, om leuke weetjes te weten te komen of om ons in de comments te steunen.



Alvast hartelijk voor je steun

Sponsor onze dodentocht, sponsor onze strijd voor de dieren!


Bite Back ontvangt geen subsidies en is voor haar werking volledig afhankelijk van donaties. Help ons te blijven opkomen voor de dieren met een gift:


Powered by:
GetResponse