Subject: Bedankt! Voor de dieren 🐔

Bekijk deze e-mail online als hij niet juist wordt weergegeven
Hi Friend

We willen je graag bedanken voor je steun het afgelopen jaar. We organiseerden meer dan 165 acties in 2019 en lanceerden onze nieuwe campagne over de zuivelindustrie, #Uitgemolken. We toonden de virtual reality ervaring iAnimal aan meer dan 800 mensen, vernieuwden onze website, deelden 7000 Maak Een Verschil brochures uit en screenden de documentaire The End of Meat aan meer dan 1500 kijkers. Bovendien kwamen we meer dan 60 keer in de media met een dierenrechtenboodschap. 
We zouden dit allemaal niet kunnen zonder jullie steun! Voor onze werking zijn we volledig afhankelijk van onze leden en donateurs. Je kunt steeds overwegen om een cadeaulidmaatschap te schenken aan iemand anders, of zelf lid te worden indien je dit nog niet bent.
Stille tocht voor de slachtoffers van de dierindustrie

Op donderdagavond 19 december 2019 organiseert Bite Back in Utrecht een stille tocht voor de slachtoffers van de dierindustrie. Tijdens deze serene avond staan we stil bij de miljoenen dieren die elk jaar in Nederland en daarbuiten gedood worden voor voedsel, voor kleding, voor dierproeven en andere doeleinden. We denken aan de dieren die gebruikt worden voor vermaak of voor andere redenen. We bezinnen ons over de impact die de dierindustrie heeft op wilde dieren in de natuur, op het milieu en op de samenleving. 
Kom jij volgende week donderdag ook naar Utrecht?
Heerlijk gebak!

Komende zaterdag, 14 december, vind je ons terug in Antwerpen, Brussel en Hasselt met heerlijk vegan gebak. Zaterdag 29 december kun je jouw buikje vol komen smullen in Leuven.
Alle opbrengst van dit gebak is ten voordele van onze werking voor de dieren. Kom gerust eens langs en breng vrienden en familie mee! 
Onze laatste actie van het jaar is de actie voor de sluiting van het dolfinarium in Brugge op 29 december. Wil jij ook vrijheid voor alle dolfijnen? Probeer dan zeker naar deze actie te komen! 
We wensen je fijne feesten en alvast een spetterend 2020!

Diervriendelijke en feestelijke groeten,
het Bite Back team
LikeTwitterPinterestForward
Bite Back, Bredestraat 134, 3293, Kaggevinne, Belgium
You may unsubscribe or change your contact details at any time.