Subject: Friend, csak ma érvényes, 725 Ft-os kupon!

Furcsa ez nyár....
Ilyenkor van a tipikus "uborkaszezon". Aki teheti, vakációzik, aki nem - nos, az dolgozik. A sok időjárási front, és az erős hőmérsékleti változások megviselheti szervezetünket, hangulatunkat is. Ezért aztán, ez is egy habkönnyű júliusi hírlevél lesz. Elsőként szuper, fogyókúrás, egyszerű receptjeinket ajánlom figyelmébe, pl. nyári jégkrém, gyümölcsökből, cukor nélkül, nyári poharas gyümölcskrém nyírfacukorral, és mediterrán quinoa kása mandulával.... jól hangzik, ugye? Kérem, katttinston a képre:
Olvasni is engedd...
A termékeink mellett kiemelt figyelmet fordítok a blog gondozására is. Hiszem, és tudom is, hogy a magzsola olvasói érdeklődnek az új tartalmak iránt, életmóddal, tudatos vásárlással, hasznos tudnivalókkal kapcsolatban. Kérem, nézzen el a blog rovatunkba, több, mint 100 bejegyzéssel várjuk Önt. A két legutóbbi, éppen a funkcionális, szuperfood-ok TOP listájával, illetve legfontosabb vitaminunkkal foglalkozik:
és az újdonságok:
Egy webshop soha nem áll meg. Nálunk is, a nyáron is folyik az új termékek feltöltése. Ha ezekre Ön is kíváncsi, kérem, látogasson el az újdonságok menüpontba, itt mindig történik valami....
A megújulás:
Oldalunk július elejétől jelentősen megújult. Teljesen átalakult a menürendszer, mobilról is korszerűbb, szebb nézeteket láthat termékeinkről, és egyszerűsítettünk a fizetési és szállítási oldalon is. Erről, saját youtube csatornánkon láthat egy videót (és persze, kértem, iratkozzon fel Ön is erre): 
A kupon: 
Jajj, majd' megfeledkeztem róla:-)) Nos, ez egy két napig érvényes (2018-07-24-25)kedvezmény, szokásosan csak regisztrált, és az oldalra belépett felhasználóink vehetik igénybe. 723 Ft azonnali kedvezmény ( a mai dátumból kiindulva), 15.000 Ft feletti vásárlásnál, hogy ingyenes legyen a szállítás is.... 725juliketnapos - ezt kell a fizetési és szállítási oldalon beírni a kupon beválásánál.

Ha van kérdése, esetleg elakad valahol, vagy telefonon adná le rendelését, hívjon bátran:
H-P: 8:00-16:00 - 06209278610 - Én Kalocsai Sándor vagyok, és köszönöm, hogy elolvasta levelemet.
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.