Subject: Friend, blogajánló, recept, fogyás - ezt kínáljuk ma:

Őszi zöldségek, gyümölcsök- almától a sütőtökig:
Most nem (csak) saját termékeinket ajánlom, ez inkább egy amolyan piaci kitekintés összefoglaló, pár hasznos információval, kérem, olvassa el blogunkat:
A legkiválóbb, természetes gyulladáscsökkentő
Idén, év elején, egy remek gyógyszerész vásárlónk ajánlására találkoztam egy egyedülálló magyar találmánnyal, a Ginepp cseppekkel. Nőgyógyászati gyulladások, prosztatapanaszok, sőt, a meddőség kezelésére is alkalmas, mellékhatások nélkül szer ez. Sok férfi, és nőéletminőségét javította már eredményesen.  Két részben írtam a termékről, történetéről, az első részt ITT olvashatja -
 ez pedig a folytatás:
Receptajánló:
A családdal, barátokkal, mindig jó egy asztalhoz ülni, enni, és beszélgetni. Az ebédlő az összetartozás, és a nevetések színhelye is. Kis újítások hagyományos ételeken - ez is lehetne ennek a blokknak a címe. Brassói némi extrával, húsos, bulguros piláf és agar agarral készült gyümölcskocsonya: kérem, nézzen el egyedi recepjeinkhez, olvassa,, és készítse el ezeket: 
Akciós ajánlatok
Persze, vásárolni is lehet nálunk: :-) Így a végén ajánlom figyelmébe két tucat, azaz 24 remek termékünket, melyeket most kedvezménnyel vásárolhat meg. Rendelését telefonon is leadhatja, H-P: 8:00-16:00 - 06209278610 - Én Kalocsai Sándor vagyok, a magzsolától. Köszönöm figyelmét! :-)
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.