Subject: Friend 😯 1000 Ft kupon, és receptajánló, a hétvégére!

Egy 1000 Ft-os kupont ajánlok figyelmedbe!
Mindenki szereti a kuponokat, ugye, te is? 

Péntek - szombat - vasárnap érvényes ez a kuponkód, és 21.000 Ft vásárlási értéktől beváltható. 
Miért? Mert ha beváltod a kupon, akkor még a kiszállítási költséget is meg tudod takarítani, hiszen az INGYENES a számodra. Tehát a kód: HETVEGI1000FT

Tehát, a vásárlás végén,a  fizetési és szállítási oldalon használd ezt a kódot, és az összesítésben láthatod a levont kupon kedvezményt is. 
Egészséges, finom, és könnyű receptek:

Idén, nagy hangsúlyt fektettünk a receptek rovatunk feljeszésére. Egytál ételek, remek fogások, levesek, édességek, desszertek - kérlek, nézd meg, válogass közöttük.
Köszönjük, hogy elolvastad hírlevelünket. 

A magzsola.hu oldalunkat azért hoztuk létre, hogy kedvező áron, jó minőségben juthasson hozzá kedvenc nassolnivalójához, cukrászati alapanyagához.

11 év élelmiszerkereskedelemben eltöltött év után vágtunk bele ebbe az online értékesítési formába, olyan keresett termékekkel mint például az aszalt szilva, szezámmag, tökmag és a napraforgómag.

Magyarországon ezek csak kisebb kiszerelésben férhetőek hozzá az üzletek polcain, ráadásul ezeknek az 1kg-ra számított áruk általában drágábbak, mint a mi termékeink. Közvetlenül importőröktől, első magyarországi forgalmazóktól vásárolunk, nincs közvetítő láncszem.

Célunk, hogy jó ár/érték arányú, megfelelő minőségű termékeink mielőbb elérjenek Hozzád.


Üdvözlettel: 

Kalocsai Sándor
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.