Subject: ❄ Friend, akár 60%-al alacsonyabb szállítási díjak, és egy kis megtisztulás

2017 - valami új kezdete
Személy szerint nem szeretem az új évi fogadalmakat, sokan már január közepén sem tartják be ezeket. Inkább célokat érdemes megfogalmazni - és leírni. és nem árt, ha néha elolvassa az ember. Ha teszünk (=teszek is) ezért, meglesz az eredménye.

A “Power of Tiny Gains” elmélete alapján ha naponta csak 1%-al vagyunk hatékonyabbak, mint előző nap, akkor év végére 37-szer jobbak leszünk. Ezt mondjuk, könnyű leírni, és nehezebb minden nap apránként tenni - pedig milyen egyszerűen hangzik....

Szóval, mi is kezdünk nagy erőkkel, és nagy tervekkel. Elsőként egy jó hír:
Felülvizsgálva eddig árképzésünket, egy rendkívül egyszerű dolog mellé tettük le voksunkat: ha vásárlása értéke nem éri el az ITT olvasható határértékeket, az eddigiekhez képest akár 60%-al olcsóbban rendelheti meg csomagját (kísérleti jelleggel január első hetében, de ha beválik, akár egész évben így lesz). Az eddigi, többféle árat egységesítettük, ahogy feljebb is olvasható. Na, ez jól kezdődik! :-)

Évkezdésnek talán egy belső megtisztulás nem is rossz - ezzel kapcsolatban egy korábbi blogbejegyzésemet ajánlom, ráadásul most még jobb áron van a perui kovaföld, lenmag, szezámmag... csak neki kell kezdeni. De ez már nem az én dolgom, hanem....
Ami nem változik:
Persze, most is ÖSSZESEN 21 termékünk olcsóbb január 15-ig, ez a két hetes akciós periódus marad 2017-ben is. Vajon, melyek is ezek?  Kattintson az alábbi képre:
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.