Subject: ☁ Friend, VIDEO az új magzsoláról, ingyenes ajándék a csomagban, újabb kiszerelések

Novembertől megújultunk !!
Ez már a magzsola harmadik ruhája. 2013 áprilisában indultunk el, és azóta sok tapasztalatot gyűjtöttünk , tanultunk, és felépítettük közel 200 termékből álló jelenlegi választékunkat. Írtam már erről egy blogbejegyzést is, de egy videóban is végigjárom a vadonatúj webshop felületét is:
Egy apró kis ajándék, mégis, milyen jól esik!
Október utolsó napjaiban, a közelgő, négy napos ünnepen összesen 60 db 6 db-os teamécsest is csomagoltunk megrendelőink dobozába. Hogy miért? Erről írok a legutóbbi blogbejegyzésben. Ha van kedve, kérem, írja meg véleményét, szóljon hozzá, vagy akár ossza meg:
50% csökkenés a szállítási díjban:
Ahogy kedves vásárlóinkkal beszélgetek, mindig szóba jön az alacsonyabb kiszállítási érték. ezért egész novemberben, Webox csomagautomatába leadott rendeléseiket csak 599 Ft-ért szállítjuk ki, azaz, lefeleztük ezt a szállítási költséget. 
Mit kell tenni? Ahogy összeállítja rendelését a kosárban, és tovább lép a pénztárhoz, a szállítási módnál jelölje be a WEBOX-ot, válassza ki a lakhelyéhez legközelebbi csomagautomatát, és a jobb oldali, rendelési összesítőben láthatja, hogy a szállítási díj így csak 599 Ft! :-)
Kedvezményesebb árak:
Számos termékünk most is akciós áron kapható, 5-25% kedvezménnyel, kattintson csak a jobb oldali képre, és új ablakban nyílnak meg ezek, immár árakkal is.

Természetesen, a jobb árak nem járnak magasabb szállítási díjjal együtt.
Minden jó, ha jó a vége:
Novemberben és decemberben is, minden hírlevelünkben egy-egy kupon is adunk. A mostani kód: nov500x Ezt szokásosan a fizetési és szállítási oldal alján adhatja meg. feltétele a legalább 5000 ft értékű vásárlás, és a regisztráció oldalunkon.

Köszönöm figyelmét: Kalocsai Sándor és a magzsola.hu csapata

Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.