Subject: 😅 Szeptemberi indító, 14% kedvezmény MINDEN termékünkre! Kuponkód ea levélben!

Szeptemberi, 14%-os kuponakció, csak két napig!

Ajánlatunk rendkívül egyszerű: Vásárolj, rendelj tőlünk szeptember 8-9-én, és 14% kedvezményt adunk MINDEN (nem akciós) termékünkre, 10000 Ft feletti értékű megrendelésédre. A kuponkód: 14szazalekszept


Ezt a kupont minden regisztrált, de nem törzsvásárlói státuszú vásárkónk tudja beváltani. Regisztráció nélkül vásároltál? sebaj, regisztrálj oldalunkon, és máris számodra is beváltható lesz a kupon, a vásárlás végén:

Ok, ennyi a teendő. Ahogy láthatod, a kupont a fizetési és szállítási oldal alján tudod megadni, érdemes kimásolni innen, és ott beilleszteni: 14szazalekszept

Ok, érdekel, irány a magzsola!

Ajánlom még figyelmedbe blogunkat is, ha érdekelnek az egészséges élelmiszerek, a tudatos táplálkozás, kérlek, olvass bele legutóbbi cikkeinkbe is:

Paradió, brazil dió a természetes szelénforrás

Király datolya, a datolyák királya

A kesudió 15 kedvező hatása, és a kesutej készítése


Köszönöm megtisztelő figyelmedet, és azt, hogy végigolvastad hírlevelünket. A magzsolán, több mint 8 éve, több, mit 500, finom és/vagy egészséges élelmiszert, vitamint és táplálékkiegészítőt találhatsz. Mindig vannak akciós termékeink, nagy raktárkészelttel dolgozunk, így 1-2 munka nap alatt ki tudjuk küldeni csomagodat a GLS futárjaival.


Továbi szép napot kívánva: üdvözlettel:

Kalocsai Sándor