Subject: ♨☀ Friend, máris agyunkra ment a napsütés? Alacsonyabb árak, ingyenes szállítással kombinálva...

Kedvezmények, és ingyenes szállítás - alacsonyabb vásárlási értéktől:
Alig sütött ki a Nap, máris megártott nekünk?  A hétvégén, péntektől vasárnapig már 10.000 Ft feletti kosárértéktől 0 Ft a szállítási díj. Ezen felül, újabb, több, mint 20 termékünk akcióban kapható. Csak 3 napig.
GAL magnézium aszkorbát  - C-vitamin forrás, hasmenés nélkül.
A kiváló magyar előállítású termék, kíméletes az emésztőrendszeréhez, ráadásul, segíti a magnézium aktív felszívódását. Most 7.7% kedvezménnyel, ha 2 csomagot vásárol.
Olvassa el ismertetőket, és próbálja ki, most akár ingyenes szállítással.
GAL Bimuno természetes rost komplex - speciális, kímélő extra rosttartalom emésztő- és immunrendszere védelmére. Különleges hatóanyagai hatékonyan támogatják szervezete egyensúlyának helyreállítását. 2 csomag vásárlása esetén már 7.7% kedvezménnyel vásárolhatja meg. A Bimuno®-t egy, az egészséges bélflórát és anyatejet jellemző baktérium segítségével hozzák létre, és klinikai vizsgálatok sora igazolja hatását.
Teekanne Fit and Slim teaválogatás - 3 x 10 csomag kiváló tea, aromazáró csomagolásban, egy külenlegesen szép kínálódobozban. Méregtelenítés és fogyás  - ennek a kollekciónak az összeválogatása során ez volt a fő vezérlőelv. Ajándéknak is kiváló, ráadásul, most bevezető áron kapható a magzsolánál.
Recept ajánló: Szuperfinom, egyszerű paleo kókuszos, csokis keksz
Egy korábbi, tényleg könnyen elkészíthető, és garantáltan finom desszert receptje olvasható, az alábbi képre kattintva::
És a lényeg még egyszer:
10.000 Ft feletti kosárértéktől 0 Ft a szállítási díj. Ezen felül, újabb, több, mint 20 termékünk akcióban kapható. Csak 3 napig. Természetesen, akár regisztráció nélkül is vásárolhat, vagy minden termékünkre 10% kedvezményt is kaphat.
Na, de milyen kupont?
A kupon: apr700xx , 12.000 Dt feletti vásárlásnál váltható be és, azonnal jóváírunk még 700 Ft-ot. És, csak ízelítőül, három termék az árengedményes választékból (kattintson a képekre):
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.