Subject: ☼ Friend, kuponkód a levél végén, akciós árak csak 15-ig, saját csomagolású termékek alacsonyabb árakon, újabb fizetéskönnyítő megoldás

Október 15 -ig
...tart jelenlegi akciónk amelyben közel 20 termékünk kapható kedvezőbb árakon. ha nem akar lemaradni ezekről, kérem, kattintson a képre
A jó hír, hogy új és régi akcióink egyszerre elérhetőek, 15-ig! :-)!
Újabb termékek csomagolását kezdtük el, amivel olcsóbbá tudtuk tenni eddigi árainkat, így pl. gluténmentes lisztekből akár 20% kedvezményt is tudunk nyújtani: 
LENMAGLISZT
Segíti a fogak védelmét, a változókori és időskori csontritkulás megelőzését, foszfortartalma révén az idegrendszer védelmét is szolgálja.
330 Ft
KÓKUSZLISZT
Magas magnézium és kalciumtartalma jó hatással van a szív- és érrendszerre is. Íze és állaga kapcsán főleg édességek készítéséhez ajánljuk.
459 Ft
SZEZÁMMAGLISZT
Kalciumtartalma talán a legjelentősebb, és vas, mangán, kálium, magnézium réz is található ebben a lisztfélében.

399 Ft
MÁR A FUTÁRNAK IS FIZETHET KÁRTYÁVAL!
2016.10.03-tól a magzsola.hu oldalunkon leadott rendeléseit is kiegyenlítheti ezen a módon, sőt, a rendelés leadásakor semmit nem kell tennie, a csomag átvételekor a futárnál választhat.

A fizetés biztonságos, mobil kártyaolvasóval működik, pont úgy mint pl. egy étteremben.

A szolgáltatás természetesen Önnek díjmentes, és a bevezető időszak után is az marad.

Nincsenek rejtett költségek, csak könnyebb fizetés.
és a végére egy kis jutalom:
Használja a fenti kuponkódot, és 555 Ft-al kevesebbet kell fizetnie a végösszegből!
A kupont a szállítási és fizetési adatok oldal alján tudja beváltani, és a jobb oldali összesítőben rögtön láthatja is a kupon által jóváírt összeget.  FELTÉTEL! Vásárlása összegének el kell érnie a 7000 Ft-os összeget.
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.