Subject: ☼ Friend, új blogbejegyzések, új kiszerelések, kedvezményes ajánlatok - magzsola.hu

Kezdjük egy ismétléssel: már múlt héten is írtam:

Mivel igen jó volt a sárgabarack idei terméshozama, JELENTŐSEN CSÖKKENTENI TUDTUK  AZ ÁRAKAT, ami minden kiszerelés érint (és igen, újra kapható nagy dobozban is, 12,5 kg-os súllyal). Ezt most meg lehetne úgy is csinálni, hogy meghagyjuk az eredeti árakat, és árengedményként tüntetjük fel a mostaniakat - én bízom abban, hogy vásárlóinkat felnőttként kezelve, nem kell ilyen trükkökhöz folyamodni.....Ha kíváncsi a részletekre, kattintson az alábbi képre:
Nemcsak akciós ajánlataink vannak, néha véleményünknek is helyet adunk, azaz, olvasnivalót is kínálunk.
Erre szolgál a blog, mint egy saját média. Két írásunkat ajánlom figyelmébe:
Oldalunkon, a termékek részleteinél helyet adunk vásárlóink véleményének. A kevésbé kedvező hozzászólásokat is olvashatják, meg persze,a  jobbakat is. Milyen jó is lenne, ha a hagyományos üzletekben is lenne ilyen lehetőség.....
Kell-e nekünk az olcsó, fehér kenyér? 
Jó-e az, ha sok, friss. még meleg pékárut eszünk? Persze, hogy nem, ettől még sokan sorba állnak a mosolygó pékeknél.... tovább a bejegyzésre.
Mindig fejlesztünk, és népszerű termékeinkből, kisebb, vagy nagyobb kiszereléseket is csomagolunk, így olcsóbb árakat is el tudunk írni:

Ganodermás kávé......
No, ezzel már sokan találkozhattak, mert szerintem Magyarországon nincs olyan ember, aki ne lenne "MLM-sérült".... mit jelent ez? Ugye, Önt is kapacitálták már terméktájékoztatóra,és ennek folyományira? Ettől aztán mindenki falnak szalad! :-)
A GanoExcel termékei is ismertek, népszerűek, így kivettük belőle ezt a zavaró faktort, és egy indító akcióban (ha kettő dobozt vesz, 10% kedvezményt kap) fel is tettük oldalunkra. Jó kávézást! 
organikus kókuszliszt
Sikerült egy megbízható beszállítótól organikus termelésből származó kókuszlisztet vásárolnunk. Ez még nem bio minősítésű, így ára is kedvezőbb, sütikhez, vagy sűrítéshez is ajánlható:
"Ennyit már a tudomány és technika újdonságaiból" - Mondta annak idején Kudlik Júlia a Delta végén.

Íme, új, és meghosszabbított akciós termékek:

Különleges ajánlat:
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.