Subject: ✏☒☼ Friend, heti összefoglaló a magzsolától - meg egy extra kupon.

Mit a fenti cím is mutatja ez egy átfogó, inkább ajánló jellegű hírlevél....
Megjelenő cikkeinkről újdonságainkról olvashat az alábbiakban, és jutalmul még elrejtettünk egy akár azonnal beváltható kupont is. Ha kellően szemfüles, Ön is megtalálhatja. :-)
Két blogbejegyzésünk is született a héten
Jó lenne, ha ezt a tempót tudnánk is tartani, és minél több tartalom kerülhetne fel oldalunkra - előbb-utóbb a videós bloggal is megjelenünk. 
Szóval, a két bejegyzésből az első a gluténérzékenység fokozatairól , a második pedig az olajos magvak helyes tárolásáról szól, jó szívvel ajánlom mindkettőt, pár perc alatt elolvashatóak.
RECEPTAJÁNLÓ.
Talán az év utolsó, igazi kánikulai hétvégéje várható.
Éppen ezért egy régebbi receptet ajánlunk most. Egy eredetileg Barcelonából származó, hideg zöldséglevesről van szó, ez a Gaspacho - A családdal mi is gyakran elkészítjük otthon, ezt a bevált, kipróbált receptet osztjuk most meg Önnel is.
ÚJ, SAJÁT TERMÉKÜNK: MAGZSOLA MIX
Itt, a magzsolánál próbálunk új, saját termékeket is kitalálni – amilyet még más nem csinált. Régóta megvolt erre az ötlet, de mi legyen ez? Anikó, aki a csomagolás, és csomag összeállítás felelőse – és jó rálátása van a különböző termékek fogyására – azt javasolta, hogy legyen valamilyen magos, hozzáadott cukor nélkül, aszalt gyümölcsöcs, kókuszos az első kevert termékünk – így esett a választás a közkedvelt MADULÁRA, KESUDIÓRA, KÓKUSZCHIPS-RE, ÉS AZ ASZALT PAPAYÁRA. Kész, és már kapható is lesz aug. 21-től, méghozzá akciós, bevezető áron! Keressen rá oldalunkon, a hétfői naptól!
CIMKETERV
Még sok tervünk van, és ehhez már címkéket is tervezünk. Ha lenne házi, zöld pesto is választékunkban, talán így nézne ki: 

Ez inkább csak elképzelés, ami küszöbön van, az egy extra szűz olívaolaj, friss, zöldfűszerekkel, fokhagymával, és színes borssal, egy csinos, hosszúkás üvegben, kiöntővel. Jól használható lesz salátákhoz, tésztákhoz, de pácok, öntetek alapja is lehet. a "prototípus már elkészül, most 3 hétig érleljük.
VÉGÜL: a KUPONKÓD:
Ha épp az augusztus 20-i hétvégén támadna kedve vásárolni, használja ezt a kupont:
aug20kupon750 Meglepő módon, 750 Ft engedmény érhető el, a kupon beírásával, a vásárlás végén, a fizetési és számlázási adatok megadása után. Érvényessége: aug.18-20
Ha még nem vásárolt nálunk, itt egy rövid videó erről, és a kupon beváltásáról is.

Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.