Subject: ❄ Friend, akár 60%-kal alacsonyabb szállítási díjak, és egy kis megtisztulás

2017 - valami új kezdete
Személy szerint nem szeretem az új évi fogadalmakat, sokan már január közepén sem tartják be ezeket. Inkább célokat érdemes megfogalmazni - és leírni. és nem árt, ha néha elolvassa az ember. Ha teszünk (=teszek is) ezért, meglesz az eredménye.

A “Power of Tiny Gains” elmélete alapján ha naponta csak 1%-al vagyunk hatékonyabbak, mint előző nap, akkor év végére 37-szer jobbak leszünk. Ezt mondjuk, könnyű leírni, és nehezebb minden nap apránként tenni - pedig milyen egyszerűen hangzik....

Szóval, mi is kezdünk nagy erőkkel, és nagy tervekkel. Elsőként egy jó hír:
Felülvizsgálva eddig árképzésünket, egy rendkívül egyszerű dolog mellé tettük le voksunkat: ha vásárlása értéke nem éri el az ITT olvasható határértékeket, az eddigiekhez képest akár 60%-kal olcsóbban rendelheti meg csomagját (kísérleti jelleggel január első hetében, de ha beválik, akár egész évben így lesz). Az eddigi, többféle árat egységesítettük, ahogy feljebb is olvasható. Na, ez jól kezdődik! :-)

Évkezdésnek talán egy belső megtisztulás nem is rossz - ezzel kapcsolatban egy korábbi blogbejegyzésemet ajánlom, ráadásul most még jobb áron van a perui kovaföld, lenmag, szezámmag... csak neki kell kezdeni. De ez már nem az én dolgom, hanem....
Ami nem változik:
Persze, most is ÖSSZESEN 21 termékünk olcsóbb január 15-ig, ez a két hetes akciós periódus marad 2017-ben is. Vajon, melyek is ezek?  Kattintson az alábbi képre:
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.