Subject: 😍⏰ Black Friday helyett - folyamatos akciók, még jobb árak:✔️

Ez a péntek is eljött, amit olyan sokan vártak - november 24. péntek. Iyenkor indulnak a nagy akciók a Fekete Péntek jegyében. Mi nem tudunk 40-50%-os engedményeket adni 1-1 termékre, viszont sok termékre még jobb árat biztosítunk!


Közeledik a Karácsony, és ilyenkor már sokan a süteményeken gondolkodnak. Nos nálunk MINDEN minőségi sütési alapanyag AKCIÓS áron elérhető. Minden!

Még több akciós termék, még jobb áron? NOS megszámoltam, összesen 58 közkedvelt, keresett termékünk lett "jóárasítva", kedvezményesebb árra átállítva. Szerintem ez szép szám, ezeket össze is gyűjtöttük, egy csokorba, nézd meg, és válogasss ezek közül!

Milyen kedvezmények vannak még a magzsolán? Pl, az OnlinePénztárca, amivel 10.000 Ft-onként 500 Ft-ot tudsz spórolni, ráadásul, 300 máss webáruházban is tudod használni:


Hogyan működik? Nézd meg ezt a videót:

Aztán: ha egy termék éppen nem akciós, akkor is spórolhatsz: mennyiségi kedvezménnyel: vásárolj többet, kevesebbért: semmit sem kell csinálnod, ha többet vásárolsz valamiből, automatikusan kedvezőbb áron kapod meg: