Onderwerp: ✍ Hallo, hier ben ik weer.

Wat als je alles nou eens zou kunnen
veranderen wat jou dwarszit of tegenhoudt!
Hallo, hier ben ik dan weer 
Anja van Lieshout van
Hypnotherapie Berghem
(onderdeel van AvL Coaching).
IK RUIM ALLES OP WAT JOU BLOKKEERT!
Ik ga op zoek naar de bron van een probleem en werk
vanuit dat punt. Het probleem wordt dus aangepakt, in
plaats van dat er aan symptoombestrijding gewerkt wordt!
Voeg mijn e-mailadres toe aan je contacten zodat mijn
berichten NIET in je SPAMbox terecht komen.
In Februari 2019 € 5,00 korting op de MP3 tegen Hooikoorts
en 15% korting op een sessie voor meer zelfvertrouwen.

Goed dat je hier bent.

Herken je dat? Je moet iets doen waarvan je weet dat het belangrijk is om te doen, maar je durft de stap niet te zetten om het ook te doen.
Of dat je, of misschien herken je dat nog van vroeger, iemand wilt vertellen dat je gek/verliefd op hem/haar bent maar het niet durft te zeggen!

Hoe kan het nou dat de een blaakt van zelfvertrouwen en de ander het altijd te weinig heeft?
Het heeft voor een heel groot gedeelte te maken met je karakter en je opvoeding, maar ook met de invloed van je omgeving en vooral het gesprek dat je elke dag met jezelf voert. 

Huh? Jazeker. Met alles dat jij tegen jezelf zegt (bewust of onbewust) zorg jij ervoor dat je steeds onzekerder wordt of dat je juist steeds meer zelfvertrouwen krijgt. Probeer het maar eens uit. Schijf maar eens tien dingen op die je positief veranderd zou willen hebben en lees die maar eens een maand lang elke morgen bij het ontwaken hardop aan jezelf voor. 

Herken jij jezelf in het bovenstaande en zou je graag verandering willen hebben, maak dan deze maand een afspraak met 15% korting en dan zul jij ook snel vol zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan.
Tijdens de hypnosesessies leer ik mijn cliënten altijd een techniek waarmee ze zichzelf voor de rest van hun leven kunnen helpen, waarvoor het dan ook nodig mocht zijn!
Heb je regelmatig hoofdpijn, een migraine aanval, buikpijn of rugpijn, zonder aanwijsbare medische oorzaak, dan kan ik je daar in een korte tijd vanaf helpen. Je hoeft er niet eens voor in hypnose!
De eerste keer is het gratis, daarna betaal je 10 euro per keer!
Heb je mijn hulp nodig voor een snelle reductie, stuur dan een sms
(ja een sms zodat hij niet tussen de gewone gesprekken verloren gaat) naar 0621437244 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Aarzel niet of schaam je niet, velen gingen je al voor!

Heb je vragen over wat ik voor jou kan betekenen, dan mag je natuurlijk altijd contact met me opnemen. Ik zal altijd proberen je vraag binnen een werkdag te beantwoorden. 
En mocht je iemand kennen waarvan je denkt dat het interessant of goed zou kunnen zijn met mij in contact te komen, geef hem/haar dan de kans hier zelf over te beslissen en verwijs naar de website van Hypnotherapie Berghem!

Dank je wel en tot de volgende keer!

Lieve groet, Anja
LikeTwitterPinterestGooglePlusLinkedInForward
Laanderhof 45, 5351CN, Berghem, Netherlands
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.

Mogelijk gemaakt door:
GetResponse