Subject: Uppdatering på återbetalningen!

Uppdatering på återbetalningen!

Hej min vän.


Beklagar att det har dröjt med information från oss, men det har varit ganska oklart hur det står till för oss, men nu har vi ordning på sakerna.
Vi jobbar stenhårt på att lösa återbetalningen, genom att sälja av en del av våra privata hästar. Vi gick bak 100.000kr. på detta evenemang och sitter just nu väldigt hårt i det ekonomisk. Men det finns ljus för änden av tunneln.

Jag vet att du kanske sitter med en känsla av att vi är ett oseriöst företag, men det är inte tillfället.
Ett oseriöst företag vill inte alls betala dig tillbaka eller erbjuda en tillbakabetalning. Eftersom vårt evenemang inte blev avbokat utan bara ändrat i innehållet, då var vi egentligen inte skyldiga att återbetala och vid anmälan, stod det tydligt att anmälan var bindande.
Du får såklart ha din åsikt eller hållning precis som du vill, men vi gör faktiskt allt vi kan för att både överleva och återbetala dig. Vi satsade på ett fantastisk evenemang med Linda Parelli, men antagligen var det inte tillräckligt intressant att se varken henne eller mig.


Jag kan (och måste försöka) erbjuda dig ett "lifetime" medlemsskap till vår online utbildning istället för en återbetalning om du kan ta emot det. Det hade självklart hjälpt oss väldigt mycket.

Jag förstår alldelss utmärkt din känsla ifall du är frustrerat eller irreterat och jag känner likadant. Jag vill be dig om att varken hota med allt möjligt eller skriva massor med arga meddelande, då det varken gör någon nytta eller gör det möjligt att återbetala dig tidigare.

Det kan till och med göra så att det blir rent av omöjligt att återbetala dig och de andra som ska ha pengar tillbaka.


Jag ber till din förståelse och ditt tålamod och lovar att vi återbetalar så fort det bara är möjligt. Jag kommer hålla dig uppdaterad på när vi kan återbetala dig.


Ha en trevlig höst.

Gör en skillnad...

 

Get back to nature...

             Live your principles...

                           Reach your dreams...

 

Mikkel Eron Angel Oster & Stefani Sashia Hansen


Powered by:
GetResponse