Subject: Tv-program, Träning och Turné

Tv-program, Träning och Turné
Året tillsvidare:

Livet har rullat på och vi har gjort vad vi kunnat för att förbereda oss så mycket som möjligt för den här säsongen.

Tyvärr var Mikkel sjuk 5 veckor och var liggandes i sängen mesta tiden och sedan blev både Pia och Stefani drabbade och låg i sängen. Tack och lov är vi alla på benen igen och vi är supermotiverade att leverera det bästa vi har till dig.
I år kommer vi att satsa mycket större på grönsaksodlingen med ca 500kvm odling. Mikkel har satt sig i hårdträning inför hans otroligt galna Climate Cowboy äventyr 2020. Detta kommer vi berätta mycket mera om framöver.

Vi har sålt några av våra hästar och har bara två kvar till försäljning. Anledningen till att hästarna säljs är att vi ska lägga ett mycket starkare fokus på Climate Cowboy, tv-filmning och att bygga de partnerskap vi har upp till helt nya nivåer.
Stefani har jo varit borta från hästeriet ett bra tag nu, men i år kommer hon tillbaka och ska även på sikt vara med i utbildningarna, så du kommer att kunna förvänta dig mycket mera från henne.
Pia är också taggad och ser fram emot att rida sin häst Dixie, som du kanske känner från våra videos med henne. Annars är vi upprustade på den tekniska fronten, så Pia har fått flera nya leksaker att greja med. 
Nytt program på Youtube: Gubben med Hatten

Vi har börjat ett eget nytt ”tv-program” som heter Gubben med Hatten och det kommer spelas upp på vår Youtube-kanal
Hearts & Horses.

Programmet kommer att handla om allt som vi håller på med här på gården. 

Allt från hästträning, ekologisk grönsaksodling, till Climate Cowboy träning och familjeliv. Vi kommer även visa olika specialämnen, som när vi är ute på uppdrag, eller har clinics runt om i landet, samt roliga och intressanta saker som har med hästar att göra.
Vi ska också träffa massor med roliga och intressanta människor under året, som vi kommer att presentera i vårt program.

Första programmet kommer ut i slutet på april och du kan prenumerera på vår kanal och se programmet via den här länken: www.youtube.com/mikkeleronangel 
Hästpsykologens Sverigeturné.

Första anhalten på vår Sverigeturné 2019 är i Onsala den 27e April hos RST Spa & Rehab.

Vi är så taggade för att komma ut och dela med oss av vår kunskap men framförallt att inspirera dig och ge dig verktyg att lyckas med din häst. Så att partnerskapet du alltid har drömt om faktiskt blir verklighet.

Vår mission är ju att skapa en värld med gladare relationer mellan hästar och människor.

Mikkel tar med två av sina egna hästar, dels för att visa dig hur det kan bli och dels för att visa en av de mest utmanande hästarna Mikkel har haft i sitt liv. Dusty som ju är Mikkel´s partner i allt han gör med hästar och Brego som är den mest skrämda PRE Mikkel har träffat.
Utöver detta kommer det bli demos med hästar och elever som Mikkel inte har mött tidigare.
Alltså, allt som allt mycket utbildning, mycket inspiration och mycket skratt.
Vi lovar god underhållning, hög kvalitet på utbildningen och massor med inspirerande historier.
Jag hoppas verkligen du kommer och är med att göra denna dagen helt fantastisk. Priset är enbart 300kr. för hela dagen.

Jag lovar att ge mitt absolut bästa och hästarna kommer att göra resten för att vi alla får en underbar dag.

"Jag älskar morrötter!"
H & H Haestakademi HB, Norra Sandby Rosentorp 4230, 28191, Haessleholm, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.