Subject: Skäm bort dig själv och andra med 15% rabatt på våra nyheter!

God Jul Friend


I denna speciella tid av året när världen virvlar omkring oss, vill jag ta en stund för att påminna oss om det vackra som omger oss. Julen närmar sig och med den kommer en påminnelse om hopp, kärlek och gemenskap.


Vi har alla genomlevt utmaningar och prövningar de sista åren, men mitt i allt detta har vi också haft stunder av skratt, gemenskap och kärlek som har värm sönder denna kyliga tid. Låt oss hålla fast vid dessa ögonblick när vi går in i denna julperiod.


Med tanke på att det snart är julafton, kanske det är dags att låta tankarna sväva mot att hitta den perfekta gåvan för dina nära och kära, om du inte redan har gjort det. :-) Och kanske du, som jag, önskar att släppa stress och långa köer vid kassan,

 

Som jag skrev i mitt föra nyhetsbrev, så har vi fått en del nya och spännande produkter. Bland annat två nya parfymer och en hårolja. Färutom det har vi också fått nytt utseende på flera av de produkter du redan känner.

Och i den anledning vill vi bjuda på 15% RABATT till de första 20 personer, på dessa, och andra produkter i resten av December.


Klicka HÄR för att handla med 15% rabatt. Kom ihåg att du har 90 dagars nöjd-garanti.


Här är bara några få av våra nya sortiment. Det finns flera om du klicker på länken HÄR!

Forever Alofa Fine Fragrance ger dig en oemotståndligt sensuell och feminin doft med inslag av blommor och citrus som varar länge. Inspirerad av Samoas gästvänliga kultur. Ordet Alofa betyder "Kärlek" på samoanska. 30 ml.


Forever Malosi Fine Fragrance ger dig en kryddig maskulin doft med varma tränoter som varar länge. Inspirerad av Samoas gästvänliga kultur. Ordet Malosi betyder "Styrka" på samoanska. 30 ml.

Vårdande hårolja

Nourishing Hair Oil innehåller Aloe vera och sex botaniska oljor. Ditt hår får återfuktning och glans, samtidigt som håroljan motverkar frissighet och kluvna toppar. Helt silikonfri.


Forever Immune Gummy innehåller det dagliga behovet av flera vitaminer och mineralet zink. Fokus ligger på att bidra till immunsystemets normala funktion, med hjältar som vitaminerna B6, A, B12, C, D och mineralet zink. Vegansk, Gelatinfri.

Aloe-Jojoba Shampoo

Krämigt och återfuktande. Aloe-Jojoba Shampoo är ett lyxigt schampo med Aloe vera och hårförstärkande jojobaolja. Fritt från sulfater och så milt att hela familjen kan använda det varje dag.


Aloe-Jojoba Conditioner

För fylligare och glansigare hår

Formulan i Aloe-Jojoba Conditioner är kraftfull och samtidigt skonsam. Ditt hår blir mjukt, glansigt och enkelt att styla. Passar perfekt ihop med Aloe-Jojoba Shampoo.



Rena tänder och frisk andedräkt 

Aloe vera-baserad tandkräm utan fluor som rengör effektivt, samtidigt som den vårdar tandkött och slemhinnor och ger en frisk andedräkt som varar länge. Kan användas av alla.


Forever Aloe Lips 

Följer gärna med på äventyr och passar lika bra för fashionistan som för skogsmullen, ja, helt enkelt för alla som vill ha mjuka, lena läppar. Varje dag – var du än är.


Aloe Propolis Creme

Räddaren i nöden för torr hud

Upptäck en av våra mest älskade produkter! Aloe Propolis Creme är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande underverk med hudvårdande godsaker som Aloe vera och propolis ... Utan vatten.

Julen handlar ju inte bara om att ge och motta gåvor men om att omge sig med kärlek, glädje och gemenskap. Det handlar om att skapa minnen och dela ögonblick av lycka. Jag hoppas innerligt att du också får möjlighet att dela dessa stunder med dina nära och kära.


Må julen omge dig med lugn och glädje och må det nya året föra med sig ljusare dagar.


Må denna jul vara fylld av varma ögonblick och kärleksfulla handlingar. Vi önskar dig och dina nära och kära en underbar och fridfull jul.


God jul och ett strålande nytt år!


Med värme och tacksamhet


Mikkel & Stefani



Powered by:
GetResponse