Subject: Nytt upplägg på våra kurser!

Nyhetsbrev Mars 2020!
Hej min vän - Dags för säsongstart!

Nu har vi avslutat första stopp på vår turné runt i landet. Första stopp var som jag skrev tidigare Göteborg Horseshow och Eurohorse där jag hade två uppvisningar i paddocken på mässan och sedan hade jag ett litet bord i en monter hos Svenska Mässan där jag stod och tog emot massor av goda vänner som var intresserade av att få svar på frågor om hästpsykologi och hästträning, samt köpa min bok. Det var så roligt att få träffa alla som kom och hälsade på.

Efter det var planen att vi skulle till Clarebergs Ridskola tillsammans med Göteborg Galoppsällskap. Tyvärr blev clinicen där inställt 4 dagar innan på grund av sjukdom i deras stall, så vi fick dra i lite tråder och ta hjälp av er vårt fantastiska nätvärk och det blev så att vi kunde flytta clinicen till NHRK (Norrhallands Ridklubb) och därmed kunda hålla clinicen som planerad.

Riktigt roligt var det med underbara hästar och över 100 personer som ställde upp och var med att göra dagen fantastisk.

Så tusen tack för den dagen.
Nytt upplägg på våra helgkurser!

Vi har vald att omstrukturera våra helgkurser till att ge mera värde, vara lättare att delta på och få mera ut av.
Så framöver kommer våra kurser att se ut så här.

Du kan komma med din egna häst och få in känslan bättre samt få finputsningen av dina färdigheter eller du kan komma som fotfolk och få all utbildningen visuellt.

1500kr - ekipage (inklusive bok)
500kr. - fotfolk


Från 10.00 till 18.00  får du både teoretisk och praktisk utbildning samt coaching, tips och inspiration av Mikkel.

Innehåll:

På dagen kommer vi gå genom mycket praktisk träning av hästar med hästpsykologi, kommunikation och samarbete. Du kommer lära dig Grundläggande Markträning, problemlösning och lastträning. Vi går även genom den Grundläggande Ridning och Utrustning.

Vid bokning kommer du att få skickat en länk med teorifilmer som du gärna ska kolla på innan kursstart så du är mera med och inte behöver bli överväldigad av all information som annars hade kommit på kursen.

Vi kommer även att skicka Mikkel´s bok Partnerskap - Det du inte lärde dig på ridskolan men borde ha gjort!
HELT GRATIS! (Bara vid bokning som ekipage. Ej fotfolk)

Planen är att ge dig så mycket kunskap innan kursstart så du kommer få mest möjligt ut av själva kursdagen och allt det praktiska.

Det finns fortfarande några platser kvar på vår nästa kurs i Onsala med detta upplägg så skynda dig in på vår webshop och boka inna de tar slut.

Mikkels Sverige Turné 2020

En dags inspiration och skoj. Magin kommer fortsätta i år med.
Bland annat kommer Doktor Djurh tillbaka och Mikkel tar med sig två roliga hästar. Mimer (Halfinger) och Dixie (paint unghäst)
Som vanligt blir det också problemlösning och elevlektioner....

Vi vill gärna ge dig, som är en av våra trogna vänner, en bra möjlighet att få uppleva vår clinic så därför har vi denna rabattkod du kan använda för att komma på clinic tillsammans med en vän. (Fungerar bara vid bokning av två biljetter)
 
Använd denna rabattkod för att få två-för-en pris på din biljett.

CLINIC2019

Nästa clinic blir hos Lammhult Ridklubb den 18e April och sen hos Eslöv Ridklubb den 23e Maj.

Vi hoppas verkligen att du vill komma och göra dagen till en unik och fantastisk upplevelse för alla.

Bokning sker via vår webshop: Hearts & Horse Webshop

Tillsammans kan vi göra en skillnad för både hästar och människor.
H & H Haestakademi HB, Norra Sandby Rosentorp 4230, 28191, Haessleholm, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.