Subject: Nytt podcast avsnitt och Eurohorse 2023

Nytt Podcast & Eurohorse 2023

Vi håller på här över vintern att fylla på med nya videolektioner på Partnerskapsutbildningen samt mera teori genom vår podcast Gubben Med Hatten.

Det kommer tex snart in nya videos med avancerad markträning i form av lektioner i frilongering och att utveckla och utbilda sin häst från marken utan grimma och lina på.


Senaste podcast handlade om att skapa ett nytt och bättre självbild i oss människor. En självbild som inte är begränsat på något sätt och en självbild som tar dig dit du gärna vill i ditt liv och med hästar.


Nästa podcast som kommer på Fredag den 9e december kommer handla om hur vi skapar en bättre självbild i hästar samt mycket mycket mera. Det här avsnitt är ett av mina absolutt favorit avsnitt och jag tycker själv att just detta här blev otroligt bra.


Du kan lyssna på vår podcast på alla de platformer där det finns podcast eller följa den här länk för att komma till vår blogg där alla avsnitten också finns.



Du kan även lyssna på alla vår avsnitt om du är elev på Hästakademin och har tillgång till vår online utbildning. Där finns vår podcast som en teoretisk del av själva utbildningen

Det har nu blivit bekräftat att vi ska delta på Eurohorse mässan i samband med Göteborg Horse Show i Februari 2023. Mer exakt blir det fredag och lördag den 24-25e Februari


Jag åker dit med både Dusty och Diego och ska visa och prata om vad ett äkta partnerskap mellan häst och människa är och hur det ser ut i praksis samt hur man skapar det så naturligt som möjligt.


Diego kommer vara lös i paddocken och jag kommer leka med han från marken och sedan uppsutten på Dusty.


Jag hoppas verkligen att ifall du ska på mässan att vi kommer träffas. Du får jättegärna komma fram och hälsa. Det är något av det bästa jag vet att få träffa dig och flera andra av mina elever.


Nu har jag inget med försäljningen av biljetter att göra men du kan boka din biljett via den här länk om du vill det:



Powered by:
GetResponse