Subject: Nytt & annorlunda kurs samt hästar till salu!

Nytt & annorlunda kurs samt hästar till salu

Min kära fru Stefani har efter en längre period jobbat på en ny kurs som hon kommer ha första helgen i November här i Skåne.

______________________________________________________________________

"Har du någonsin känt dig stressat, överväldigat eller negativt påverkat av tankar och känslor, och inte känt att du har haft kontroll över hur du hanterar det?"

"Har du, kanske flera gångar i ditt liv, tänkt på att förändra eller förbättra vissa vanor för att leva ett mer hälsosamt liv, men har svårt att komma i gång?"

"Går du med en dröm om att uppnå mer av din potential och nå dina mest ambitiösa mål, men känner att något hindrar dig?"

"Har du hamnat i en ekonomiskt svår situation eller känner att du har ont om pengar, och inte vet hur du ska komma vidare?"


Kan du svara JA på bara 1 av dessa frågor, kan denna kurs vara för dig.

 

Din deltagande i vår kurs kommer att öppna dörrar till en rad otroliga möjligheter. Vi fokuserar på att träna ditt sinne genom positiv programmering, aktiva meditationer, lite yoga.

Vi ska hitta de negativa mönstren som kan ha hållit dig tillbaka tidigare. Jag kommer ge dig verktygen till att identifiera och bryta dessa begränsande övertygelser, så att du kan nå din fulla potential.

Kursen kommer att ge dig insikter och strategier för att byta ut de dåliga vanorna med mer hälsosamma och produktiva vanor, vilket kommer att leda till ökat välmående och förbättra din livskvalitet avsevärt


Genom praktisk träning kommer du att utveckla din medvetenhet om dig själv och din omgivning. Detta kan hjälpa dig att fatta kloka beslut och navigera genom livet med större klarhet.

Du kommer att lära dig att ta kontroll över ditt eget sinne och dina tankar, så att du bättre kan hantera stress, oro och negativa tankar på ett effektivt sätt, vilket i sin tur förbättrar din mentala hälsa.

Målet med kursen är att hjälpa dig att upptäcka och på sikt utnyttja din fulla potential. Vi tror att varje individ har en inre styrka och potential att uppnå det de vill, och vår kurs är utformad för att guida dig på den resan. När du lär dig att använda ditt sinne på bästa sätt, kan du uppnå framgång på alla områden, och bli en vinnare i ditt eget liv. 

Vi uppmanar dig att ta det modiga steget mot att förändra ditt liv till det bättre genom att anmäla dig till vår kurs idag. Du förtjänar att leva ett liv med ökad medvetenhet och i full kontroll över ditt sinne. Låt oss tillsammans arbeta mot din framgång och välbefinnande. Anmäl dig nu och börja din resa mot en bättre version av dig själv!


Kursen är över 3 dagar från fredag eftermiddag kl. 15:00
till söndag eftermiddag kl. 16:00. Den 3-5 november 2023.

Kursen avhållas på

Skyrup Country Club, Måleböke 2589, 282 91 Tyringe - Skåne

 

Program:

Fredag kommer vi gå igenom de 4 grundstenar för utveckling, och de 4 steg till succés. Däribland de olika frekvenser vår hjärna jobbar inom och vad det betyder och hur vi kan utnyttja det.

Vi kommer jobba med stresshantering och du kommer gå genom några övningar och en guidad meditation till att hantera stress direkt, så du kan bli medveten om signalerna till när stress närmar sig och hantera det innan det tar över.

Kvällen slutas av med en lång guidad meditation som hjälper dig till avslappning och en bra sömn.

 

Lördag kommer vi gå igenom 3 sätt att sätta mål på. Detta är inte det som vanligtvis läras ut. Vilket sätt vi ska välja i olika situationer och vad som krävs.

Du kommer att hitta och sätta mål som funkar för dig. Igen kommer du vara med på en guidad meditation, där vi använder den mentala skärmen som kommer hjälpa dig att programmera och fokusera på dina mål.

Vi lär göra snabb-meditationer (under 10 sec.) som du kan använda till att nå dina mål i vardagen.

För att kunna göra allt detta behövs en mental huvudrengöring som vi gör som grupp. Här jobbar vi med språket och hur vi pratar till oss själv och andra och vilken påverkan det har på oss, vår hälsa, ekonomi, relationer mm. och vilken självbild som vi har skapat. Du får övningar som kommer hjälpa dig att skapa en självbild som matcher det du vill.

Som en väldig nyttig och rolig grej kommer du lära dig att vakna utan en alarmklocka.

Negativa vanor och begränsade mönster är det som hindrar oss i att leve det liv vi önskar. Vi kommer titta på vad de är och hur du kan ändra dem.

Söndagen kommer vi jobba mer med vår intuition och det att använda mera av sitt sinne. Du lära övningar som kan hjälpa dig att lösa problem medan du sover.

 

På denna kurs kommer det bara vara plats för 10 personer eftersom det är en väldigt intensiv kurs och jag ska kunna ge alla den bästa upplevelse. Jag kommer jobba med alla i grupp men också individuellt. Och det finns bara 10 sovplatser.

 

Maten, under kursen, kommer vara vegansk/plantbaserad för att hålla båda kroppen och sinnet i optimalt läge för alla övningar.

 

Priset för kursen inklusive övernattning fredag till söndag är sek. 3.600,-


Sista anmälningsdag är 23-10-30 kl. 20:00


För att anmäla dig så skicka ett mail till: mail@stefanihansen.com

Vi har tyvärr fått ta ett beslut om att sälja några av våra hästar på grund av evenemanget i September samt andra av våra evenemang inte har sålds så bra som vi hade hoppats.

Det har gjort att vi är ca. 150.000kr. i minus just nu så för att kunna klara oss har vi blivit tvungna att sälja några av våra egna helt otroligt underbara hästar.


Vi har två halvblod ston (avelssto) samt en pony och en halflinger till salu.


Halflingerhästen är min elev Jonna´s häst och hon har detta att säga om han:


”MIMER” - Ekbackens Nevado Del Ruiz Haflinger, 10 år. 75 000kr


En mycket trevlig allroundhäst.


Väl-Utbildad från marken och i ridning av Mikkel Oster på Hearts & Horses.

Accepterar lätt olika människor både i lek från marken och i ridning.

Har ibland ”egen vilja”, som visar sig då människan brister i ledarskap. Ett exempel är i longering, då han kan ”vända och sticka ut” då trycket upplevs orättvist.
(I filmen visar vi det).


Han är frisk, stark och tålig, fin päls och hovar. Tycker mycket om människor och njuter av att bli pysslad med. Trygg och lätt att lasta.


Vi ska på en liten road trip nu på Lördag och Söndag till Västra Götaland. VI ska till Uddevalla lördag och kan ta oss an flera uppdrag från kl. 15.00 och hela söndagen kan jag hela dagen.

Vill du ha hjälp med lite problemer eller ha en lektion så kontakta mig bara genom att svara på detta mail.

Gör en skillnad...

 

Get back to nature...

             Live your principles...

                           Reach your dreams...

 

Mikkel Eron Angel Oster & Stefani Sashia Hansen


Powered by:
GetResponse