Subject: Nytt Podcast och nya Horsehacks!

Nytt Podcast & Nya Horsehacks!

Hej min vän,


Vi är väl inne på vintern nu och aktiviteten är låg över hela linjen.

Hästarna har vintervila och gör därför ingenting annat än att äta och slappna av. Det enda vi gör med hästarna är som du kan gissa. Mata dom och rengöra efter dom. Inget annat. Men det är som det ska vara.


Vi vill ju gärna hålla hästarna så naturligt som möjligt och som naturliga vildhästar gör är att sänka energiförbruket mycket då mattillgången inte är så stor och vandra mindre.


Vi härmar samma förhållanden då hästarna naturligt sänker deras energiförbruk och därför blir mattillgången också därefter. Då har vi alltid friska, hälsosamma och pigga hästar när säsongen börjar på våren och vi får inte de vanliga livsstil-problem eller sjukdomar som man tyvärr ser mycket av runt i landet.

Men det jag vill berätta i det här mail är att vi är igång igen med att ge dig den bästa utbildningen du kan få i Sverige.

Jag har tyvärr varit både sjuk och skadad här över både jul och nyår och därför har du inte hört något från mig på ett tag. Men jag är uppe och igång igen och det betyder självklart flera videor och podcast.

 

SÅ i den här veckan har det kommit ett nytt avsnitt av Gubben Med Hatten Podcast.

Den här gången pratar Jonna och jag om Mental Fitness och Mental Agility. Hur vi skapar ett positivt, progressivt och powerfult mindset. Hur vi behöver tänka för att kunna bli en bra partner, men även hur vi kan göra för att bli starkare mentalt och därmed lättare kunna ta oss genom negativa situationer och problem som vi alla vet, med garanti kommer resten av vårt liv.

 

Jonna delar med sig av en av sina strategier för mental styrka, vilket är genom hendes Breathwork, alltså andetaget och jag pratar om hur jag tränar mig själv mentalt och vad som styr mitt mindset i alla situtationer.

Du kan lyssna på podden på Spotify, Apple Podcast, Acast eller vart du nu lyssnar på podcast. Det går även att lyssna på den inne på vår blogg om inte du har podcast på din telefon.

Klicka på den här länk:


Vi har även lagd ut nya videos på vår Youtubekanal Hearts & Horses.
I år kommer vi göra en del livesändningar på Youtube samt det vi kallar Horsehacks, som är specifika videotips som du lätt kan lära dig och göra med din häst.

Alla våra videos och livestreams är till för att ge dig allt du behöver för att kunna bli den bästa partnern för din häst.

Senaste video handlar om att lära din häst att klara en utmaning själv.


Du kan kolla på den här:


Jag hoppas verkligen du kommer gilla både vårt Podacast Gubben Med Hatten och våra Horsehacks.

Självklart ser jag mycket fram emot att få träffa dig i år på våra evenemang runt i landet eller här hemma på Hästakademin. I år blir ett stort och riktigt bra år.


Annars tror jag bara det finns kvara att säga.....


Gör en skillnad...


Mikkel


Powered by:
GetResponse