Subject: Ny bok färdig och klar till leverans!

Uppdatering på din bokbeställning!

Hej min vän. Goda nyheter.


NU ÄR BOKEN FÄRDIG OCH KLAR TILL LEVERANS!


Äntligen efter all strul och jobb är boken klar till dig. Den finns nu att köpa via vår webshop på svenska och kan skickas ut innan Jul, till både Danmark, Norge och Sverige.


Köper du boken innan den 12e December då får du till och med 500kr. i presenkort som kan användas som inträde för två personer på en utav våra clinics i Skandinavien nästa år.


Härunder kan du se lite från boken och vad den innehåller.


Vill du veta mer om boken eller köpa den nu så gå till vår hemsida:


Skapa Harmoni med Din Häst!

Välkommen till en revolutionerande bok som kommer att förändra ditt sätt att interagera med hästar. “Partnerskap 2.0” av Mikkel Eron Angel Oster tar dig med på en resa genom fem avgörande områden för att bli den partner din häst drömmer om.


Utforska En Ny Värld av Hästpartnerskap
Mikkel Eron Angel Oster, även känd som “Gubben med hatten,” öppnar denna bok med en passionerad mission – att göra en positiv skillnad i hästvärlden och skapa gladare relationer mellan hästar och människor. Hans över tjugo års erfarenhet blir grunden för ett unikt perspektiv på partnerskap med hästar.


Varför Behöver Vi Partnerskap 2.0?
I hästvärlden möts vi av diverse åsikter om hur man bör interagera med hästar. Mikkel delar inte bara med sig av sina åsikter utan tar dig på en resa genom hans egna erfarenheter. Partnerskap, enligt Mikkel, är ett komplicerat men underbart koncept som få riktigt förstår.
Mikkel utmanar normen där människor oftast dikterar villkoren i relationen med sina hästar. Partnerskap handlar om att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. “Partnerskap 2.0” ger dig insikter om hur du kan skapa en dynamik där du och
din häst verkligen är partners.


Naturlig Samarbete – Hästens Perspektiv
Boken grundas i att låta hästen vara delaktig och utgå från dess naturliga behov och syn på samarbete. Den bygger på det grundläggande villkoret i relationen mellan bytesdjur (häst) och rovdjur (människa). Mikkel guidar dig genom att utforska hästens perspektiv på ett sätt som förändrar din syn på hästar och hurs ett partnerskap ser ut.


En Komprimerad Skattkista av Lärdomar
“Partnerskap 2.0” sammanfattar Mikkel Eron Angel Osters många års lärdomar och tusentals misstag. Boken blir din komprimerade skattkista fylld med verktyg och visdom. Utmaningen här är inte bara att lära sig om hästar utan att utveckla dig själv och bli en bättre hästmänniska.


De 5 Områdena för Äkta Partnerskap
Boken går djupare genom de 5 områdena som krävs för att bli en äkta partner för din häst:

  1. Hästpsykologi: Förstå hästens sinne och naturliga beteende.

  2. Naturlig Kommunikation: Skapa en ömsesidig dialog.

  3. Ledarskap: Utveckla dig själv och din häst.

  4. Utrustning: Använd rätt verktyg för harmoni.

  5. MT – Meningsfull Träning: Skapa betydelse och förståelse.

Målet: Bli Den Ledare och Partner Din Häst Drömmer Om
Mikkel inspirerar dig att bli den ledare och partner som din häst längtar efter. Han betonar att de ledarskapsfärdigheter du utvecklar med rätt kunskaper kommer att vara med dig för resten av livet.

Applicerbart På Alla Livssituationer
Mikkel delar med sig av hur bokens innehåll inte bara är begränsat till hästvärlden utan kan appliceras på olika livssituationer. Hans unika synsätt blir en guide för att förbättra inte bara ditt förhållande till hästar utan till dig själv, dina närmaste och till livet självt.

Möt Mikkel – En Viking, Cowboy, och Indian i En Person
Mikkel Eron Angel Oster är inte bara en hästpsykolog; han är en mentor, inspiratör och har kallats “Gubben med hatten.” Hans undervisningssätt är underhållande, logiskt och tillgängligt för alla, oavsett tidigare erfarenhet med hästar.

Upplev Förändring Nu! Beställ “Partnerskap 2.0” och Skapa Harmoni med Din Häst och Ditt Liv!


Köp Boken Här:


Gör en skillnad...

 

Get back to nature...

             Live your principles...

                           Reach your dreams...

 

Mikkel Eron Angel Oster & Stefani Sashia Hansen


Powered by:
GetResponse