Subject: Ny bok - Partnerskap - ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR

Ny bok om Partnerskap.
Året tillsvidare:

Livet har rullat på och tyvärr har vi inte varit alls så pratsamma med dig som vi först tänkte med det här nyhetsbrevet.

Det har helt enkelt varit för mycket. Fast det är jo inte direkt dåligt. Vi har haft jättemycket att göra med vår turné runt i landet och det har varit så otroligt roligt, givande och skönt att få träffa er alla därute.

Så roligt att se vilket frammöte det har blivit och framförallt hur mycket ni bara har sugit åt er av kunskapen. 

En annan sak som också har tagit tid är att vi har jobbat stenhårt på att få Mikkels bok färdig och nu är den det äntligen.

Jag vet att flera av er har väntat i flera år på den och nu faktisk så är den här.

SÅ..... (trumvirvel)

Partnerskap - Det inte lärde dig på ridskolan men borde ha gjort! finns nu att beställa på vår hemsida. Inte nog med det då har vi även gjort ett start/julerbjudande där du får 50kr. i rabatt om du beställer innan jul. 

Vi satsar stenhårt på att få den tryckt och levererad innan jul, men mycket beror på snabbheten hos tryckeriet och sedan möjligheten hos posten att leverera... 
Men i så fall kommer den jo precis efter jul.

Denna boken är en samling av många års kunskap, träningar och erfarenheter kokat in till essensen av partnerskapet med en häst och sedan skrivit med Mikkel´s enkla och logiska sätt att lära ut på.

Full pakad med information, inspiration och nyttigheter till dig som vill ha ett unikt och starkt partnerskap med din häst.

För att beställa boken så gå till vår hemsida:

Gubben med Hatten på Youtube

Vi hade börjat ett eget nytt ”tv-program” som heter Gubben med Hatten och fick gjort första episode som nu ligger på vår Youtube-kanal
Hearts & Horses.
vi hade stora tanker och planer om att spela in mycket mera och göra program. Grejeen är att vi har spelat in massor men själva jobbet med att klippa ihop det och redigera och sådant, är ett väldigt tidskrävande jobb som vi helt enkelt inte har haft tid för.

Så därför har det bara blivit ett program nu i år, men planen är att återkomma starkt nästa år med många flera program.

Så följ vår youtube kanal och var redo för allt det vi kommer ladda upp där nästa år.

H & H Haestakademi HB, Norra Sandby Rosentorp 4230, 28191, Haessleholm, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.