Subject: Nu kör vi igång med en liten Sveriges Turné! Första stop Gotland!

Inspirationsclinic på Gotland i Augusti

Nu har vi en inspirationsclinic på Gotland den 13-14 Augusti på det otroligt vackra Furillen.

Du kan komma och vara med bägge dagarna som fotfolk och du har även möjlighet att komma med din egen häst på söndagen som ekipage.

Innehåll:

Under helgen kommer vi att ha mycket praktisk träning av hästar med hästpsykologi, kommunikation och samarbete.

Vi börjar kl. 9.00 varje dag och slutar kl. 18.00

Lördag är en clinic med föreläsningar, demos, problemhästar och mycket inspiration. Ett unikt tillfälle att få ställa de frågor du går och funderar på.

Söndag blir en hel dag med utbildning av elever med deras egna hästar. Du kommer lära dig Grundläggande Markträning, problemlösning och även Grundläggande Ridning. Allt med fokus på att bygga ett partnerskap via samarbete och förståelse för hästens naturliga beteende och psykologi.

När du bokar din plats till söndagen kommer du att få ett mail med en länk till teorifilmer som du gärna ska kolla på innan kursstart. Då är du mera förberedd och behöver inte bli överväldigad av all information som du får på kursen.

Planen är att ge dig så mycket kunskap som möjligt innan kursstart så att du får ut så mycket som möjligt av själva kursdagen och kan fokusera mera på din häst.
Vi kommer ha en monter med Forever Living Products produkter och information på plats också i fall du vill testa på några riktigt goda häsloprodukter.

Vid anmälan då kommer du få skickat ett mail med mera praktisk information innan kursdagen.


Du kan anmäla dig här:  Webshop Gotland!

Hoppas vi syns då.

Gör en skillnad...
Har du sett vår nya distansutbildning?

Jag är så stolt över att kunna erbjuda dig en top modern och omfattande utbildning i hur du kan bli en bättre partner för din häst. Mängder med lektionsvideos med olika typ av hästar, genomgripande teoretiska lektioner för att ge dig en bredare och djupare kunskap om hästars beteende och deras psykologi samt hur vi kan skapa det samarbete och partnerskap vi alltid har drömt om.

En garanti vi ger dig under utbildningen är att relationen alltid går före allt annat. Det vara sig relationen mellan du och din häst, men även mellan du och oss. Du kan alltid kontakta oss med frågor och om du har behov av stöd och hjälp eller lite coachning. Även om det inte handlar om din häst. ;-)

Så för att lära mera och få 7 dagars gratis provperiod behöver du bara klicka den här länk:

H & H Haestakademi HB, Norra Sandby Rosentorp 4230, 28191, Haessleholm, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.