Subject: Masterclass, ny bok och Gotland!

Masterclass, ny bok och Gotland!

 

Hello min goda vän.


Nu har regnet äntligen slutat och vi har den sista härliga delen av sommaren kvar. Vi ser super mycket fram emot vår stora Masterclass i Skåne den 2a-3e september. Att få möjligheten att ge dig det bästa vi har inom hästpsykologi, kommunikation och samarbete över två hela dagar blir fantastiskt roligt.

Det blir jo allt från markträning, hästbeteende och psykologi, problemlösning, ridning och mycket mera.

På lördag kvällen har vi en barbeque med musik och gott sällskap för de som vill vara med.


Vi har jo öppnat upp nu så att går du in och bokar din biljett då kan du ta med 1 extra person gratis. Alltså 2 för 1 pris.


Så vi hoppas verkligen att du vill komma och vara med tillsammans med alla oss andra.

Du kan boka din biljett här:




Vi åker även till Gotland igen i September. Från den 18e till den 22a är vi där. Så det finns möjlighet för dig som gärna vill ha en lektion eller hjälp med några problem att få det.
Skriv gärna till oss med din adress och vad du önskar hjälp med, samt vilka dagar du kan då återkommer vi med vidare information och planering. :-)

Nu är den snart klar!

Jag håller på för fullt att färdiggöra boken med layout, redigering och allt det som ska till för att kunna leverera den till dig.


Ett djupdyk i hästpsykologi, naturlig kommunikation & samarbete med hästar!

Nu äntligen är den här och så småningom redo. Vi väntar bara på den sista redigering och tryck så kan vi leverera en one-of-a-kind bok om Partnerskap och vad det krävs för att bli riktigt bra partners med hästar.

Du kan köpa boken nu innan lansering och spara frakten (Kommer troligen ligga på 109kr)

Boken kommer bli på svenska till en början, men kommer bli översatt til både danska och engelska och kanske även norsk.

Boken handlar om de 5 områden vi ska lära och bemästra för att bli en äkta partner för vår häst.

  1. Hästpsykologi

  2. Kommunikation

  3. Ledarskap

  4. Naturlig Markträning

  5. Naturlig Ridning

Boken går verkligen på djupet av varje område och ger dig allt du behöver och mere till för att skapa det partnerskap du och din häst vill ha.

Att verka i partnerskap är att verka tillsammans mot gemensamma mål. Gör vi det med våra hästar, verkar tillsammans med dem mot mål som både vi och hästarna har? I de flesta fall är svaret tyvärr nej. De flesta relationer mellan hästar och människor bygger på att människan dikterar villkoren, på sätt som gör det omöjligt att uppnå ett sant partnerskap.
Partnerskap, detta underbara, komplicerade och väldigt lärorika koncept, som vi alla gärna vill ha, tror att vi har eller känner att vi aldrig kommer uppnå.
Det finns massor med åsikter och definitioner om vad ett partnerskap är och hur det ser ut. I hästvärlden finns det lika många åsikter om hur man ska vara med hästar som det finns hästägare och ja, jag kommer nu med ännu en åsikt.
Dock vill jag försvara och förklara att denna åsikt ursprungligen inte är min åsikt. Denna åsikt är skapad utifrån 20 års forskning, studier och erfarenheter som jag har gjort om hästens naturliga varelse och åsikten har blivit formad av vad just denna studie har lärt mig. Man kan egentligen säga att det som står i denna bok är hästens egen åsikt och syn på hur ett sant partnerskap ska se ut mellan hästar och människor, mellan bytesdjur och rovdjur….


Vill du köpa min nya bok och spara på frakten så kan du göra det nu innan boken lanseras. Kolla hemsidan för mera information och beställning.

Gör en skillnad...

 

Get back to nature...

             Live your principles...

                           Reach your dreams...

 

Mikkel Eron Angel Oster & Stefani Sashia Hansen


Powered by:
GetResponse