Subject: Livesändingär på Eurohorse den 24-25 Februari



Livesändingär på Eurohorse den 24-25 Februari!

Hej på dig,

Nu är februari snart slut och våren är på väg. Gräset har börjat växa här i Skåne och snart är det dags att sätta igång hästarna. Jag tror de ser lika mycket fram emot det som vi gör. 

Vanligtvis har hästarna vintersemester från december till februari och vi brukar först sätta igång i mars månad så småningom, men i år har vi tjuvstartat lite med två av hästarna, och det är på grund av att vi ska vara med på Göteborg Horseshow den 24 och 25 februari. Ja, det är nu till helgen. Ska du dit? Vi hoppas det!!!


Vi ska ha uppvisning i paddocken på mässan både fredag kl. 14.00 och lördag kl. 13.00 

Jag kommer ha Diego löst i paddocken och ha Dusty sadlat och tillsammans  med de två vill jag visa och prata om varför det är nyttigt att utveckla och utbilda våra hästar i frilongering samt hur man skapar ett bra samarbete mellan häst och människa både från marken och från sadeln.


Kan du inte vara på plats så förtvivla inte. Vi kommer nämligen att göra en livesändning bägge dagarna, så du kan sitta hemma och följa med.

Gå in på vår Youtube kanal och följ det hela där. 


Fredag kl. 14.00 och Lördag kl. 13.00

____________________________________________________



Vill du gärna ha hjälp med kommunikationen mellan du och din häst?


Händer det för dig att du ibland inte vet hur du ska tolka din häst eller upptäcker ett beteende du inte riktigt förstår?


Då kan du komma på en helgkurs med oss och lära dig vad vi har börjat kalla "Samarbets-metoden"


Vi fokuserar på Naturlig Markträning, problemlösning och även Naturlig Ridning. Allt med fokus på att bygga ett partnerskap via samarbete och förståelse för hästens naturliga beteende och psykologi.
Vi tar dig och din häst på den nivå ni är och hjälper er fram emot bättre samarbete, kommunikation och harmoni.

Vid bokning av din plats som ekipage kommer du att få en mail från oss med mera information kring evt. uppstallning och andra praktiska detaljer.


Planen ser ut som följande: (Klicka på länken för att boka din plats)

  1. Suldalsosen i Norge den 18-19 Mars

  2. Hässleholm i Skåne den 15-16 April

  3. Åmål i Dalsland den 13-14 Maj

  4. Esbjerg i Danmark den 10-11 Juni (Bookning snart muligt!)

Kursupplägget är enkellt.


Från 10.00 - 17.00 kör vi två olika föreläsning/problemlösnings demos och två olika grupplektioner bägge dagarna.

Jag hoppas verkligen vi syns på kurs under våren och skulle du ha ett ridhus och gärna vill att vi kommer hem till dig så skicka ett mail till oss på stefani@heartsandhorses.se eller svara på det här mail.


Och glöm inte vårt stora evenemang i september här i skåne där Linda Parelli kommer och tillsammans med Mikkel ger det bästa världen än har sett inom hästpsykologi, samarbete, kommunikation och partnerskap. 

Har du inte redan bokat din biljett, så gör det nu. 


Du får inte denna möjlighet igen. Det är ett helt unikt tillfälle att Linda kommer hit. Aldrig hänt tidigare och inte på detta sätt. Det kommer bli super roligt och väldigt lärorikt.

Gör en skillnad...

 

Get back to nature...

             Live your principles...

                           Reach your dreams...

 

Mikkel Eron Angel Oster & Stefani Sashia Hansen


Powered by:
GetResponse