Subject: Information om bokleverans

Uppdatering på bokleverans
Hej min vän
NU är det snart jul och gud vad mycket som har hänt på väldigt kort tid.
Som du kanske vet så har jag skrivit en bok om Partnerskap med hästar och responsen som har kommit från folk har varit överväldigande.
Otroligt positivt så jag hoppas att boken ger dig det du söker.

Dock är det så att vi har fått stora förseningar från bokbinderiet. Över en vecka försenad, vilket betyder att vi fortfarande inte har fått hem boken än och därför inte har kunnat skicka ut den. När vi beställde boken till tryck i slutet på november då fick vi en deadline på den 10e december så vi hade tid att packa och skicka iväg innan jul.

Lyckligtvis har vi ett bra avtal med fraktbolaget så att de kan leverera ända upp till måndag den 23e till privatkunder, så bara vi får iväg böckerna senast fredag förmiddag då skulle det gå. 
Man blir lite lång i håret av detta!

Nu är det så att sista meddelandet från bokbinderiet är att vi kan hämta 200 böcker kl. 15.00 idag torsdag den 19e. Dock har vi fått flera beställningar än 200 så vi satsar starkt på att få nog böcker hem idag till att skicka iväg fredag.

De har sagt till oss att det skulle vara möjligt att få nog böcker till alla beställningar.
Jag lovar att vi kommer sitta hela resten av dagen idag och så långt ut på natten som vi behöver för att få packad och fixat alla beställningar till att skicka iväg dom fredag. 

”We will not rest, until we are done!”

Alla böcker kommer gå iväg fredag.

En annan sak är att vi inte kan skicka ut boken om inte den är betalat, så vill du ha din bok innan jul då får du gå in och betala med Swish. Kom ihåg att skriva ordernummer som referens.

Har du problem med betalningen så kontakta oss och vi hittar en lösning.
Debatt:

Som du kanske också har sett så har vi gjort två intervjuer på det senaste. I tidningen Hippson och i Aftonbladet. 

Dessa två artiklar gjorde vi för att starta en länge väntat debatt om hur utbildningssystemet i hästsverige behöver uppdateras och uppgraderas. 

Vi pratade om hur hästar har det på många ridskolor runt i landet och även hur eleverna och ridlärarna blir onödigt pressade åt ett håll, samt vad vi kan göra för att ändra på det hela.

Debatten pågår fortfarande och jag har planer om att fortsätta mitt arbete och göra vad jag kan för att påverka utvecklingen åt ett mera konstruktivt, positivt och mångsidigt håll med fokus på hästens välfärd, ur hästens egen synpunkt.
Du kan också vara med i debatten och komma med dina åsikter, samt dina idéer och förslag på hur vi kan förbättra systemet.

På vår facebooksida kan du kommentera på den debattartikel eller på den livesändning jag gjorde om denna debattartikel.

Du är också mycket välkommen att skicka ett mejl (Bara svara på detta) om du hellre vill det.

Tillsammans kan vi göra en skillnad för både hästar och människor.

H & H Haestakademi HB, Norra Sandby Rosentorp 4230, 28191, Haessleholm, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.