Subject: Hästen är här & vi kör på med nya distansutbildningar & ny Road Trip!

Hösten är här & vi kör på för fullt!

Hej Vänner,
Nu är sommaren slut och hösten har vist sitt ansikte de senaste dagar. Det betyder också att vi på Hearts & Horses är i gång igen på riktigt. Vi har tagit lite semster över sommaren och gjort lite andra saker på gården som var nödvändiga. 😊
Hästarna är mera pigga nu där värmen har lagt sig lite och insekterna har blivit färre.
Vi hade vår september Live i torsdags, med Ville, en häst vi har i träning för inridning.
Denna live handlade om hur man kan hjälpa en extrovert häst att bli mera lugn och i bättre balans.

Vi hittade också en vinnare till vår före tävling, Eva Petersson och satte igång en ny tävling om två biljetter till vårt evenemang med Linda Parelli nästa år. Var du inte med på live igår, så finns länken här: Youtube Live med Ville

Kom ihåg att prenumerera på kanalen och klicka på det lilla ”klocka-ikonet” så inte du missar våra live Horsehacks eller andra videos.

Vi kommer göra en ”case study” med Ville inne på Hästakademin i den nya distansutbildningen om Naturlig Inridning.
Så om du vill gå den distansutbildningen på Hästakademin, kommer du kunna följa han där tillsammans med flera andra hästar.
Även om du inte ska rida in en häst, finns det mycket du kan lära dig och ha nytta av med din egna häst eller om du får en annan att rida in din häst.
Annars rekommenderar vi självklart att du går utbildningen om Partnerskap Med Din Häst. Priset är bara 300,-/månad. Och de första 7 dagar kan du testa på gratis. Så gå in och bli elev idag:
Partnerskap Med Din Häst!

På Torsdag den 15e september åker Stefani och jag på Road trip igen. Denna gång går resan till Värmland och Örebro för att hjälpa lite elever med deras hästar. Så finns du i området eller på vägen upp dit, och vill ha hjälp, så skriv till oss på mail:
mail@heartsandhorses.se

så ska vi se om det finns några tider kvar.
När vi har alla på plats, kommer vi lägga en rutt och sen återkommer vi med en mera specifik tidpunkt. Så det är bra om du kan båda fredag och lördag.

Och har du några frågor eller ämnen du gärna vill att vi tar upp på en Live, så skicka det på mail också. 😊

Har du sett vår nya distansutbildning?

Jag är så stolt över att kunna erbjuda dig en top modern och omfattande utbildning i hur du kan bli en bättre partner för din häst. Mängder med lektionsvideos med olika typ av hästar, genomgripande teoretiska lektioner för att ge dig en bredare och djupare kunskap om hästars beteende och deras psykologi samt hur vi kan skapa det samarbete och partnerskap vi alltid har drömt om.

En garanti vi ger dig under utbildningen är att relationen alltid går före allt annat. Det vara sig relationen mellan du och din häst, men även mellan du och oss. Du kan alltid kontakta oss med frågor och om du har behov av stöd och hjälp eller lite coachning. Även om det inte handlar om din häst. ;-)

Så för att lära mera och få 7 dagars gratis provperiod behöver du bara klicka den här länk:

H & H Haestakademi HB, Norra Sandby Rosentorp 4230, 28191, Haessleholm, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.