Subject: Hearts & Horses i år 2021 - Hästakademin går online & Räddningsprojektet

Nu startar det nya Hästakademi i 2021!
Hej min vän - Dags för säsongstart!

(OBS: Goda saker för dig längre nere i mailet)

Vi har jobbat och jobbat som galna över hösten 2020 och vintern upp till nu i mars månad där vi äntligen kan släppa taget och lansera det nya Hästakademi.

Vi har lyssnat på dig och många andra därute som har bett om att kunna få våra utbildningar på distans eftersom det inte är alla som har möjligheten att köra till Skåne och bo här ett tag.

Det förstår vi så klart mycket väl och därför har vi klurat, funderat och grublat över hur vi skulle kunna göra det på ett bra och enkelt sätt utan att förlora kvaliteten.

Därför kom vi fram till att skapa en skola online. Det var faktisk en utav mina lärlinger som kom med rekommendationen och det är vad vi har spenderat vinteren åt.

Att skapa en online skola och lägga in Hästakademin där.

Det vi nu bara vänter på är att säsongen kommer ordentlig igång så vi kan filma och färdiggöra alla de nya distansutbildninger som vi har planerade. 

Det är tex:
  • Partnerskap
  • Equiprenör
  • Specialiseringer som tex föl, inridning, problemlösning, tävlingsträning och mycket mera
  • Lastning Masterclass
  • Hästpsykologi
och många många flera...

Kolla skolan här: Hästakademin


Bli Fadder för Räddningsprojektet

Vi har dock redan gjort något som vi brinner otroligt mycket för och det är vårt räddningsprojekt. Vi har genom de senaste 12 åren räddad över 40 hästar och givit dom en ny och positiv framtid.

Men eftersom vi har gjort det hela själv med vår egna resurser, då har det varit begränsat hur många hästar vi har kunnat hjälpa jämfört med det antal förfrågningar på hästar som vi får. Därför har vi nu skapat ett sätt där du kan vara med och hjälpa och bidra genom att bli en Fadder till vårt projekt.

Det fungerar som en prenummeration på vår skola, där du får tillgång till ett stort arkiv av videoutbildning, samt exsklusive videos, livesändingar och uppdateringer om de räddningshästar vi har inne nu, samt nya videolektioner specifikt gjort till dig och dina önskemål. Detta material kommer enbart att vara tillgängligt till du som Fadder.

Och genom denna prenummeration kommer du att varje månad hjälpa oss till att inte bara rädda flera räddningshästar och se till att dom vi har och kommer få in, får en lysande och underbar framtid. Men vi kommer även att plantera ett träd i Afrika för varje Fadder vi får in varje månad.

Visst är det häftigt??? :-)

Så du kan se att som Fadder kommer du att vara en stor del av vårt arbete med att göra en skillnad. Du blir en del av vår Horsemens Community som alla med till att skapa en värld med gladare relationer mellan hästar och människor.

För bara 200kr/månad kan göra en stor skillnad...
Bli en VIP-Fadder!

Eftersom du är på vår maillista då ser vi dig redan som en del av Horsemens Community och en VIP i vår värld.

Därför vill vi gärna belönna dig genom att ge dig en rabattkod där du får första månaden till halva priset om du blir Fadder. De första 200 personer som blir Fadder och använder denna rabattkod: VIPFADDER när de registrerar sig får 50% rabatt på deras första månad som Fadder.

Altså du får första månaden till halva priset om du registrerar dig som Fadder med denna rabattkod: VIPFADDER (Skriv koden med stora bokstaver när du registrerar dig)

Mikkels Sverige Turné 2021 - Blir Online

Ja vi får ju inse och acceptera att COVID-19 har kommit för att stanna - ett tag i alla fall.
Så vår Sverige Turné i år kommer inte att hända då vi har svårt för att göra det bra innan för Folkhälsomyndigheternas riktlinjer.

Men det ska inte stoppa oss för att kunna leverera bra utbildning eller inspiration live som var du på en av våra clinics.

Vi har helt enkellt vald att göra vår turné online med en ny clinic varje månad med nya hästar, nya lektioner, nya problem varje månad så ingen clinic blir den samma.

Det betyder då att du ärmed på en online clinicoch kan bekvämt sitta och följa med i utbildningen, lugnt ställa dina frågor och med garanti få svar. Antingen live från Mikkel eller efteråt i kommentärerna.

Inte mera sitta obekvämt, kallt och tyst bland främmande människor, men sitta i din pyjamas eller ingenting, bkvämt i din säng eller soffa, med benen uppe, popcornen i skålen och en varm dryck på bordet.

Första clinic blir den 27e Mars kl. 10.00 - 15.00 - Live via internet.
Pris: 300kr.

På denna clinic kommer vi specifikt att prata om följande:

  • Vad som är viktigt och nyttigt att göra när du sätter igång igen på våren.
  • Hur du skapar mera avslappning för en häst som bara springer och springer.
  • Hur viktigt det är att rida med din häst istället för på din häst.
  • Hur vi kan hjälpa en häst bli mindre arg vid sadling.

Vill du med på denna clinic kan du boka din plats här: Clinic den 27e Mars

Även här vill vi gärna tacka dig och belöna dig med en rabattkod där de första 200 anmälda får 25% rabatt vid deras köp. Denna rabatt är bara giltig tills den 27 mars.

Rabattkoden är: VIPMAIL (Skriv koden med stora bokstaver när du registrerar dig)

Tillsammans kan vi göra en skillnad för både hästar och människor.
H & H Haestakademi HB, Norra Sandby Rosentorp 4230, 28191, Haessleholm, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.