Subject: Hearts & Horses Update - Webinar - Vad händer i 2018

Hearts & Horses Update
Webinar - Kick Off 2018
Vad kommer hända hos oss?
 
Lördag den 6e januari har vi ett live webinar.

Vi kommer lansera och gå genom vår helt nya hemsida, och berätta om våra planer för 2018.
Bland annat om Mikkel´s projekt Climate Cowboy.



Kostnadsfritt!!!

Syns snart...
Mikkel

Vad vi kommer prata om på webinaret...

  • NY HEMSIDA - WWW.HEARTSANDHORSES.SE
    Pia Ronnerstam och jag har nu genom en längre tid lagt ner massor med energi och engagemang på att göra ett nytt design och layout för vår hemsida och samtidigt förbättrat vår Hästakademi utbildning.

  • HORSEMENS COMMUNITY - IDEEL FÖRENING
    Vi kommer i början av 2018 lansera en ideel/non-profit förening, där vi hoppas att så många som möjligt vill vara medlemmar i på olika nivåer. Alla som är medlem på Horsemens Klassrum kommer automatisk att vara med i föreningen. 

  • Climate Cowboy - Riding for Hope
    Mikkel´s nya projekt där han ska på en galen resa genom sverige för välgörenhet. Han kommer berätta mycket mera om projektet och även hur du själva kan vara med och deltaga...

  • VAD HÄNDER I 2018
    Slutligen kommer vi att berätta om våra andra planer och saker som kommer hända i 2018. Kurser, uppdateringar och nya saker.
Like
Referens från en elev:
"Hej!
Jag fick ett mail som började med "du har nu varit med oss ett par dagar"...
Det stämmer och det är jag väldigt glad över!
Jag hittade er sida en kväll när jag satt utanför min hästs box och grät. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till.. Hon jagade mig i hagen, stegrade sig på mig och försökte klämma mig i väggen så fort hon kom åt. Jag kunde inte rykta eller leda henne utan att bli skadad.
Jag läste och läste på er sida, kollade på videos... På bara någon vecka har jag nu en häst som jag leder fint och jag kan rykta henne i gången. Vi har även varit en bit ifrån hagen utan att bråka. Hovslagaren kunde äntligen sko henne... Jag inser nu att det finns hopp även för oss två och jag hoppas att jag inom en snar framtid kan vara med på kurser hos er :) - Varmaste hälsningar, Malou"

Like
H & H Haestakademi HB, Norra Sandby Rosentorp 4230, 28191, Haessleholm, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.