Subject: Gott Nytt År!

Gott Nytt År Min Vän!

Hej min vän,


Julen är över och det nya året står utanför stallet!

Vilket utmanande år det har varit för oss och vilka otroliga saker vi har lärt här hos oss.

2022 gick inte som vi hade planerat överhuvudtaget, men Stefnai och jag har lyckligtvis lagt på oss ett mindset som bland annat innehåller iden om att; "ditt hinder är din väg fram", och därför investerar vi nu allt negativt som hänt oss och allt som vi har lärt oss under året, in i det nya år så det blir mycket bättre än väntat.


Dock kan jag säga att vi nu på gården börja ha den flock av hästar som vi länge har drömt om att ha samt satt igång en 5 årig plan och dröm vi haft länge också. En annan riktigt positiv sak som kommit ut av 2022 är den online delen av Hästakademin.

Det vill säga möjligheten att kunna gå våra kurser och utbildningar på distans via videolektioner.
Vi har lanserat två stora utbildningar i 2022 (Partnerskap & Naturlig Inridning), samt några mindre Masterclass utbildningar (Naturlig Ridning & Lastning).


Nästa år är det planen att lansera två nya störra utbildningar (Naturlig Inkörning & Fölprägling) och om saker går min väg den helt stora utbildning Equiprenör för du som gärna vill bli professionell i hästvärlden.


En annan rolig och positiv sak som hänt är vårt forskningsprojekt med Apollo och hans sterotype beteende med luftsnappning. Det projekt kommer jag tillbaka till i det nya året och förklarar mera om, men jag kan säga att det har gått över all förväntan.

Men som jag sa då återkommer jag nästa år med mycket emra information kring det projektet.

Nästa år ska vi igen på Turné runt i Sverige men vi ska även till Norge en sväng.

I Januari kommer vi att skriva ut de platserna vi redan har inbokat och hur du kan boka din biljett.

Det blir ett annat upplägg på vår Turné än tidigare och förhoppningsvis kommer du att tycka mycket mera om det. Jag själv har utvecklad en del nya koncepter och teorier som jag ser mycket fram emot att dela med mig.

Men bäst är bara att få komma ut och träffa dig och så många andra människor och deras hästar.


aJag måste såklart också nämna en väldigt stor grej som kommer hända nästa år som en del av vår nya 5 års plan, och det är vårt evenemang HH Gathering som nästa år blir tillsammans med självaste Linda Parelli, där hon och jag ska över två dagar utbilda och inspirera de som kommer i att få just den relation och det partnerskap de alltid drömt om med deras häst.

(För övrigt, så finns det fortfarande rabatterade biljetter till eventet, men de försvinner den 1a Januari 2023, så gå in och boka dina biljetter snart och säkra din plats.)


Utöver detta då har vi massor med andra planer som alltid och de flesta av dom kommer vi att göra allt vi kan för att utföra och ta dig med genom.


Första projektet blir dock att få min kropp tillbaka i en bättre kampskick/träningsform då den har tagit en hel del stryk under 2022. Så det planen är att få kroppen att trendera åt det jag önskar innan jag ska på Eurohorse 2023 den 24-25 Februari.


Jag hoppas att vi syns där eller på ett ut av våra evenemang och jag hoppas att du får en underbar vinter.


Innan jag slutar vill jag gärna höra vad dina planer och mål med din häst, för nästa år är och om det är något du önskar från mig till att nå dina mål? Du kan bara svara på det här mail med dina planer och dina önskemål.


Annars tror jag bara det finns kvara att säga.....


Gör en skillnad...


Mikkel


Powered by:
GetResponse