Subject: En plats öppen i Västra Götaland - Hästpsykologikurs

Det har blivit en plats ledig på vår
grundkurs i Västraa Götaland
Partnerskap Med Din Häst!

Vi kör årets första grundkurs hos vår Equiprenör Bella

På grund av en avbokning finns det nu en plats ledig på kursen den 18-19e juni i Vedum i Västra Götaland.

Det är en grundkurs som innehåller både naturlig grundläggande markträning och utveckling samt naturlig grundläggande ridning.

Det är över två dagar där du ingår i en grupp på 4 personer som ena dagen utvecklar er från marken och andra dagen från ryggen.

Bägge dagar kommer du också kunna vara med som fotfolk på en annan kurs för lite mera avancerade elever som du kan lära dig mycket av också.

SÅ skulle du vara intresserad kan du klicka på den här länken och få mera information om vart, när, hur och hur du bokar din plats.


Priset är enbart 1500kr. för två dagars utbildning.

Självklart går det också att komma som fotfolk bara på bägge kurserna på bägge dagarna.

Hoppas vi syns då.


Gör en skillnad...
Har du sett vår nya distansutbildning?

Jag är så stolt över att kunna erbjuda dig en top modern och omfattande utbildning i hur du kan bli en bättre partner för din häst. Mängder med lektionsvideos med olika typ av hästar, genomgripande teoretiska lektioner för att ge dig en bredare och djupare kunskap om hästars beteende och deras psykologi samt hur vi kan skapa det samarbete och partnerskap vi alltid har drömt om.

En garanti vi ger dig under utbildningen är att relationen alltid går före allt annat. Det vara sig relationen mellan du och din häst, men även mellan du och oss. Du kan alltid kontakta oss med frågor och om du har behov av stöd och hjälp eller lite coachning. Även om det inte handlar om din häst. ;-)

Så för att lära mera och få 7 dagars gratis provperiod behöver du bara klicka den här länk:

H & H Haestakademi HB, Norra Sandby Rosentorp 4230, 28191, Haessleholm, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.