Subject: Distansutbildningen om Partnerskap Med Hästar

Nu är grönskan här.
Och likaså är vår sprillans nya distansutbildning!
Partnerskap Med Din Häst!

En genomgripande och mångsidig utbildning om hur vi blir den bästa partner för våra hästar!

Vi har nu genom lång lång tid jobbat stenhårt på att fixa med filmning, redigering och strukturering av hela utbildningen så att den blir så omfattande som den kan och så att du som blir elev och Dedicator på utbildningen får precis det du behöver.

Och nu äntligen är den här. Utbildningen som riktigt många människor inklusive vi har längtad efter och väntad på.
Och det bästa är att det är bara början på hela Hästakademins uitbildningsplattform. Mycket mera kommer under året och framöver. (Inridning, Inkörning, Fölprägling & Unghästutveckling, Equiprenör, Fobi & Trauma behandling, etc....)

Så vi har vald att göra det så att utbildningen främst blir som en prenummeration, så att det blir lättare för alla att gå utbildningen. Det finns ingen bindningstid och du kan hoppa på och av utbildningen så som du önskar. Det kommer också att finnas möjlighet att köpa hela utbildningen som ett färdigt paket på sikt och det kommer ut information om det senare.

På denna utbildning som Dedicator får du inte bara tillgång till allt vårt filmade material, utan du får Mikkel´s bok Partnerskap som e-bok samt gratis live föreläsningar, Q&A´s, lektioner och annat löpande varje månad. Hela utbildningen blir också ständigt uppdaterad, med nya lektioner, nya case studies av olika typ av hästar och flera perspektiv på de övningar som är med i kursplanen. 

Allt för att du ska kunna utvecklas snabbast, mest effektivt och bäst möjligt.

Så... Nu till det som kanske är mest intressant för dig....

Hur kommer jag igång? Vad kostar det? etc...

Du anmäla dig via den här länk: Hästakademin Partnerskap

Det kostar enbart 300kr/månad så länge du är elev och vi ger dig även 7 dagars gratis provperiod så du kan komma in och kolla genom hur det ser ut och om det är något du menar du kan dra nytta av.

Som du kommer se när du kommer in på utbildningen då finns det än så länge bara publicerad lektioner om markträning och lastning, men under veckan från måndag kommer det läggas upp många lektioner om ridning så du även kan gå igång med det och mycket mycket mera.

Slutligen, så hoppas vi bara att du vill ta del av utbildningen, ta in kunskapen och sedan gå ut och...

Göra en skillnad...
H & H Haestakademi HB, Norra Sandby Rosentorp 4230, 28191, Haessleholm, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.