Subject: Brutit finger, Podcast och nya Räddningshästar

View this email online if it doesn't display correctly
Brutit finger, Nytt Podcast och två nya räddningshästar

Ja jag bröt fingret när jag hade min sista clinic i Örebro. Det var faktiskt väldigt intressant då det var en häst som var hormonellt obalanserad och därför hade ett intressant beteende med spark och skrik samtidigt. 

Precis som Lucy den Farliga ponny.

Men detta är allså orsaken till att man inte har sett eller hört något från mig på väldigt länge, samt att jag har inte riktigt haft så mycket lust att stå fram på skärmen och prata. :-)

Men fingret är på god bättringsväg nu och inspirationen är också på väg tillbaka. 
Så pass mycket att jag har fullt upp med att skriva på min nya bok och att jag kommer starta ett nytt podcast.

Det kommer heta "Gubben med Hatten" och det kommer bli i lång-form med intervju av intressanta profiler, både inom hästvärlden och utanför hästvärlden med fokus på hästpsykologi, beteende vetenskap, kommunikation, personlig utveckling, ledarskap och framför allt Partnerskap mellan hästar och människor.

Jag håller på nu att spela in några avsnitt nu under november och December så jag kan lansera Podden till Januari i det nya året. 

Till detta kommer jag även göra vissa av avsnitten med teman: "Fråga Hästpsykologen" där du eller någon av alla våra elever och följare kan vara med på podden, berätta lite om sig själv och sin resa med hästar, vilka hästar den har idag och sedan såklart få svar på sina frågor från mig som hästpsykolog.

Så är du intresserad och har ett brinnande önska om att ha ett längre samtal med mig om du och dina hästar och få svar på de frågor du skulle ha om hästar och deras beteenden så kan du svara på detta mail och skriva lite om dig själv och vilka typ av frågor du har. 

Vi kommer jo behöva flera än en person så det blir till flera avsnitt...

Hoppas på att höra från dig!
Utöver detta så har det kommit in två nya räddningshästar samt Modi, vår älskade halflinger och längre tids räddningshäst lyckligtvis hittad ett perfekt hem där han får lov att utnyttja sina talanger fullt ut.

De två räddningshästar vi har fått in är en spansk valack som vi kallar Diego och ett stort halvblodssto som vi ännu inte har hittat ett smeknamn får.

Båda är otroligt fina och båda är 6 år gamla. Stoet kommer till en början att bli en del av vårt speciella avelsprogram tillsammans med Cassie, så vi nu har ett fint hoppstammat avelssto och ett fint dressyrstammat avelssto. Så vår nya häst ska betäckas till våren med en fin hingst som vi ännu inte har hittat.

Vill du vara med att stötta de två nya räddningshästar så kan du bli Fadder och följa deras olika resor under deras tid här hos oss..

Nya filmer och utbildning på vår Youtube-kanal.

Se till att gå in på vår Youtube-kanal och prenummerera på den, så du är först på att se när det kommer ut nya videos, tv-porgram och annan utbildning på kanalen.
Klicka här:
H & H Haestakademi HB, Norra Sandby Rosentorp 4230, 28191, Haessleholm, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.