Subject: готови за зареждане?

Здравей, Friend!

Пиша ти за една специална програма, която създадох с цел да ти даде стратегии за бързо зареждане на твоя бизнес... с нови клиенти, с нови поръчки, с повече пари...

Програмата се нарича „Бизнес зареждане“. 

Това е изключитело достъпна и ефективна програма  и затова искам да се разпространи и да достигне до колкото може повече бизнес собственици и да им донесе успех. Може би знаеш, че моите програми са само 12-месечни, но тук правя изключение: тази програма е само 5 седмици и включва 5 модула от моята основна програма – подбрани така, че да те заредят със стратегии за ръст на твоя бизнес. 

Това е курс от 5 мои видео урока в 5 последователни седмици ПЛЮС една 60-минутна групова коучинг сесия „Въпроси и отговори“ с мен – онлайн. И фокусът е върху тези стратегии, които най-бързо могат да ти донесат резултати.

Ето и програмата:

Модул 1: Определи ясно профила на твоя идеален клиент

Модул 2: Създай грабващо маркетингово послание към твоя клиент

Модул 3: Промени критериите за покупка на клиентите ти, така че ти да си техният първи избор

Модул 4: Формирай твоя арсенал от маркетингови средства

Модул 5: Създай подходи за достигане до твоите „най-добри“ клиенти

Групова 60-мин. онлайн сесия „Въпроси и отговори“ на 03.04.2017 (понеделник) от 17:00 часа

Самата програма официално стартира на 06.03.2017  и завършва 5 седмици по-късно.

И ето и най-добрата част. Аз предлагам този цял курс с 5 модула за по-малко от 250 лв....

Да, по-малко от 250 лева.

Защо толкова ниска цена? Защото намерението ми е да я направя достъпна за колкото може повече собственици на малък бизнес в България, независимо в какъв бранш са и в кой регион живеят. Желанието ми е това да бъде нещо, решение за което може да се вземе без да трябва много да се мисли, за да променим бизнеса ти – за добро.

Отваряме регистрацията в понеделник, 27.02.2017 – очаквай и гледай за и-мейл от мен тогава. Всъщност препоръчвам ти да си сложиш напомняне за този ден и да очакваш и-мейла от мен.

Благодаря ти много за това, че четеш писмата ми. За мен е чест да бъдеш част от живота ми и аз съм тук, за да ти помогна. 

Сърдечни поздрави,

Сашо

П.П. Ще ти изпратя и-мейл в понеделник с линк за регистрация за програмата.

П.П.П. Ако имаш познати и приятели, собственици на малък бизнес, които искат да привлекат повече клиенти и да печелят повече от бизнеса си, спокойно можеш да им препратиш  този и-мейл или да им го споделиш във Facebook. Това ще е изключително зареждаща програма и аз искам тя да стигне до колкото може повече хора.

---------------------------------------------
Александър Николов, 
Бизнес коуч и консултант 
Създател на Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж™
(02) 931 1015 
info@DoubleYourBusiness.bg 
Facebook: www.facebook.com/alexander.nikolov.business.coach