Subject: Friend, искаш ли да работиш с мен?

Здравей,

Искаш ли да привлечеш повече клиенти в твоя бизнес и да печелиш повече пари?

Ако отговорът ти е да, имам втори въпрос към теб: обмисляш ли да ползваш моята помощ за да постигнеш бизнес целите си?

Ако отговорът ти и на този въпрос е да, виж какво предложение имам сега за теб:

През повечето време тази година, аз приемах нови клиенти само в моята групова програма. И причината за това бе, че, с малки изключения, бях на пълния си капацитет по отношение на работа с индивидуални клиенти.

В същото време повечето хора, с които се срещам, искат да работят с мен индивидуално. И аз често не можех да им дам тази възможност....

Това ме мотивира да обмисля някои промени в структурата на моите програми, които да ми позволят да работя с повече индивидуални клиенти.

И сега, от началото на септември, програмите ми вече са с новата структура. Можеш да видиш повече за това как работя в моите коучинг програми тук:

http://doubleyourbusiness.bg/programi/coaching/

И благодарение на тази нова структура на програмите ми, сега мога да приема 3-ма нови индивидуални клиента.

И това е и причината да ти пиша:

Ако имаш интерес да работиш индивидуално с мен, моментът е наистина подходящ. Още повече, че предстои по-активният есенен сезон, в който можеш да приложиш нови подходи, с които да спечелиш повече пари в бизнеса си.

Какво трябва да направиш?

Ако имаш сериозно намерение да работиш върху бизнеса си и имаш интерес да го правиш с моите насоки като стъпка по стъпка прилагаш доказани стратегии за привличане на клиенти, попълни заявка за безплатна 30-мин среща с мен (на живо в моя офис или по скайп).

http://doubleyourbusiness.bg/bezplatna-strategicheska-sreshta/

Попълни формата на тази страница, аз ще я прегледам и ако преценя, че бих могъл да ти бъда полезен, ще се свържа с теб, за да си насрочим 30-минутна опознавателна среща. По време на тази среща заедно ще преценим дали ще ти бъде полезно да работим заедно и коя програма е най-подходяща за теб.

Мога да ти обещая, че на тази среща по никакъв начин няма да те притискам да ми ставаш клиент. Аз ще дискутирам с теб възможността да работим заедно, само ако истински чувстваш и вярваш, че тя е за теб и ще изстреля бизнеса ти напред.

И финално, сигурно се сещаш, че, пращайки това писмо до над 6000 човека, възможностите ми за опознавателни срещи са силно лимитирани. Освен, че мога да приема само 3-ма нови индивидуални клиента, аз мога да проведа само ограничен брой опознавателни срещи. Това е и причината да изпращам този и-мейл в петък (едва ли имаш и-мейл от мен в петък) и този и-мейл ще бъде единствен – няма да правя напомняне.

Затова, ако чувстваш, че това е добра възможност за теб, кандидатствай за опознавателна среща с мен още сега:

http://doubleyourbusiness.bg/bezplatna-strategicheska-sreshta/

Нямам търпение да науча повече за твоята ситуация.

Сашо