Subject: Внимание: подарък от мен, ако останеш мой абонат и след 25.05 (изисква се действие от теб сега)

Здравей, Friend!

Както знаеш на 25.05.2018 г. влиза в сила нов европейски регламент за защита на личните данни. 

В момента ние завършваме последните неща по нашите политики,
с които да отговорим изцяло на изискванията на този регламент (добър или лош, нашето решение е да се съобразим изцяло с него).

Едно от нещата, които ще направя, е, че след 25.05.2018 ще спра да изпращам писма на моите абонати, които изрично не потвърдят това сега.

И ако просто не искаш да ти пиша след 25.05, не е нужно да правиш нищо (освен, че и сега можеш да се отпишеш от линка в края на писмото).

Ако обаче за теб е ценно да продължиш да получаваш моите безплатни седмични стратегии за бизнес растеж, заедно с поканите за мои събития (онлайн и офлайн), то е важно да ми дадеш съгласието за това.

И за да ми дадеш съгласието си,
реших да ти дам един специален подарък:


Този обучителен пакет е на стойност 50 лв. Преди време,
за ограничен период от време аз го продавах на по-ниска цена. Сега искам да ти го дам безплатно.

Единственото, което трябва да направиш, е да се регистираш с твоето име и имейл на следния линк:

И веднага щом потвърдиш регистрацията си ще получиш достъп до целия обучителен пакет. А той ще ти помогне да оцениш къде е твоят бизнес, да определиш твоя идеален клиент и да откриеш стратегии, с които да привлечеш поток от нови клиенти към теб.

С регистрацията си, ти на практика ще ми дадеш и съгласието си да получаваш имейли от мен и след заветната дата 25.05.2018 г. ☺

Както виждаш, ако искаш да получаваш моите безплатни стратегии за бизнес растеж и покани за събития, всичко е много просто и .... готино: само трябва да се регистрираш и да получиш като подарък от мен (напълно безплатно) един много полезен обучителен пакет - Работещ бизнес модел

Благодаря ти, че ми даваш възможност да ти бъда полезен с това, което правя. Аз съм безкрайно щастлив, че мога да помагам на хиляди собственици на малък бизнес като теб да привличат повече клиенти, да печелят повече пари и да имат повече свободно време.
Нямам търпение да ти дам този обучителен пакет безплатно и с това да ти помогна да направиш следващата стъпка за ръст на твоя бизнес.

Сашо 

П.П. Ако искаш да получаваш имейли от мен и след 25.05.2018 г., абонирай се безплатно за този обучителен пакет. Той е моят подарък към теб за това, че си част от моята бизнес общност. 
Likora Ltd., 35, Fridtjof Nansen St., 1142, Sofia, Bulgaria
You may unsubscribe or change your contact details at any time.