Subject: Ти вероятно няма да прочетеш това...

Здравей, Friend!

Честита Нова Година!

Една от причините да не прочетеш този и-мейл е,
че той е по-дълъг от и-мейлите, които обикновено пращам.

Но той може да се окаже ключов за ръста на твоя бизнес...

Особено ако обмисляш да инвестираш в мои коучинг програми,
но инвестицията те е спирала....

Питаш ли се защо повечето бизнес собственици не успяват да привлекат нови клиенти последователно... и защо няма да успеят и през 2018-та?

Позволи ми да предположа няколко неща за теб и твоята бизнес ситуация:
Ако си търсещ човек като мен, то най-вероятно си задаваш въпросите: „Защо не мога да открия начин да достигна до повече клиенти и да работя на по-високи цени? Защо работя толкова много, а не намирам време за истински важните неща в живота и бизнеса ми?“

Преди 5 години и аз си задавах тези въпроси.....постоянно....
и дълго време нямах отговорите....

Може би вече опита различни неща – и онлайн реклама, и брошури, и други подходи..... но досега не успяваш да получиш резултатите, които искаш, и приходите ти не се променят...или дори вървят надолу.
И най-лошото е, че работиш много, нямаш време, а парите, които печелиш от бизнеса си, не съответстват на това, че си постоянно зает
(ако работиш денонощно, би следвало резултатите ти да са други, нали?).

Аз също бях в такава позиция. Ако се чувстваш отчаян или несигурен за бъдещето, знай че не си само ти. Аз също се чувствах така. В първите години на моя бизнес изпитвах трудности да достигна до много нови клиенти. И три години поред не растях: стоях все на едно ниво. Полагах неимоверни усилия, но нямах резултатите, които исках. И се чудех дали да не се откажа....

Нека ти кажа: не е нужно да бъде бъде по този начин. Както аз промених моя бизнес, така и ти можеш да промениш твоя. .... Така, както и десетки мои клиенти го промениха само през миналата година.

И ето защо ти пиша днес:

Ако ме следваш от известно време, сигурно си обмислял и да работиш с мен в моите коучинг програми... Вероятно имаш готовност да следваш съветите на някого, който разполага с работещи стратегии за бизнес растеж и който вече е извървял пътя.... Но ... това, което те спира е,
че инвестицията е твърде голяма...

Аз също съм бил в такава ситуация: в продължение на три години следвах безплатните видеа и уебинари на моя сегашен ментор преди да бъда готов да инвестирам в нейните програми... защото те са наистина скъпи (по няколко десетки хиляди на година).

Затова сега създадох специална програма за самостоятелно изучаване на най-важните стъпки, които бързо могат да ти донесат нови клиенти и по-високи приходи. Тази програма е мини версия на моята основна 12-месечна коучинг програма. В нея съм включил 7 от най-важните модули.... които ще ти дадат възможност да приложиш работещи стратегии за кратко време и на достъпна цена.


И като допълнение, добавих и 30 минути индивидуален коучинг с мен – стратегическа сесия, в която да ти дам персонални насоки за това как най-бързо да получиш резултати. Индивидуалните ми клиенти плащат за 1 час коучинг с мен колкото е цената на цялата програма Бизнес Зареждане.

Всичко за програмата е на този линк.

Най-голямото предизвикателство винаги е да вземем решението за промяна.

И аз вярвам, че сега е най-подходящият момент да направиш инвестиция в себе си и в бизнеса си и да въведеш стратегии, които доказано работят и носят предвидими резултати. 

Кликни на този линк за да видиш всички подробности за тази програма и специалната оферта валидна само до 15.01.2018 година.


С пожелание за по-голям растеж през 2018 година!

Сашо
Likora Ltd., 35, Fridtjof Nansen St., 1142, Sofia, Bulgaria
You may unsubscribe or change your contact details at any time.