Subject: Специален VIP ден с мен в много малка група

Здравей, Friend!

Пиша ти с много вълнуваща новина. Създадох специален уъркшоп –
"VIP ден с Александър Николов". Това е един цял ден с мен и малка елитна група от бизнес собственици, в който ще работим върху стратегията и маркетинговия план на твоя бизнес.

Това е възможност да се потопим по-дълбоко в твоя бизнес и да ти помогна да изградиш стратегията си за следващите стъпки. Това е и възможност да работим по твоя бизнес модел, така че той да ти носи най-много приходи и печалби.

Защо реших да направя такъв специален ден? Защото за мен ще е удоволствие да работя с такава малка група и защото това ще даде невероятно силен тласък на тези, които изкарат този ден с мен.
Интересуваш ли се да разбереш повече?

Представи си какво би било да имаш цялото мое внимание за лична коучинг сесия (от 60 минути) с теб, на която ще трансформираме това, което правиш сега в бизнеса си, и ще ти дам всичко необходимо, за да реализираш твоите следващи стъпки... и всичко това на една много достъпна инвестиция. 

Ето какво съм приготвил за теб, ако си готов да предприемеш решаващо действие и да получиш нови резултати в твоя бизнес:
  • Работа в много малка група (до 5 човека), ориентирана към постигане на резултати.
  • Твоя лична сесия с мен от 60 минути, в която ще се фокусираме върху дейностите, които най-бързо могат да ти донесат повече приходи сега.
  • Научаване на стратегии и идеи от сесиите ми с останалите участници (ще се изненадаш колко много ще научиш от тези сесии – може би дори повече от твоята лична сесия!).
  • Изготвяне на план за действия, съобразен с твоите специфични бизнес нужди.
  • И да не забравяме: обяд от мен и малък коктейл с чаша вино веднага след уъркшоп.
Колко би ти донесла в твоя бизнес една такава трансформация – за години напред, Friend?

Колко е инвестицията за това събитие с огромна стойност за теб, коучинг ориентиран към резултати и цял ден достъп до мен и моите стратегии?

Само 597 лв.
(първоначален депозит от 200 лв. и след това
вноска от 397 лв. най-късно 30 дни преди събитието)

Както можеш да видиш, това е в пъти по-малко от инвестицията за моите коучинг програми, която клиентите ми в тях плащат, така че това е отличен начин да започнем работа заедно, ако си обмислял да работиш с мен ;) 

И само за един ден аз ще ти дам ключовите неща за ръст на твоя бизнес, за да печелиш много повече от него.

Ако чувстваш, че това е за теб, Friend, аз нямам търпение да те консултирам лично по време на този VIP ден с мен в София в моя офис и да ти помогна да постигнеш целите си по-бързо... а и малко вино след уъркшопа няма да ни навреди! ;)

Поздрави,
Сашо
Likora Ltd., 35, Fridtjof Nansen St., 1142, Sofia, Bulgaria
You may unsubscribe or change your contact details at any time.