Subject: Специален Ден за стратегическо планиране на 2018 година с мен

Здравей, Friend!

Имаш ли план кои са ключовите дейности
в бизнеса ти през 2018 г.? 

Един от най-важните фактори за ръст на бизнеса е да имаш яснота, кои дейности могат да ти донесат повече клиенти и повече печалби през годината. И след това да набележиш стъпки и конкретни стратегии, които да приложиш, за да ги реализираш.

Ако си предприемач като мен, който постоянно иска да върви напред, то най-вероятно често се питаш защо не можеш да откриеш начини, по които да достигнеш до повече клиенти и подходи, които да ти дадат възможност да продаваш на по-високи цени.

Може би се питаш, защо работиш толкова много, а нямаш резултатите, които искаш. Може би години наред си опитвал различни неща – и онлайн кампании, и различни офлайн кампании.... но приходите ти не вървят нагоре със скоростта, която искаш.... а може би и вървят надолу и това те кара да губиш надежда, че нещата биха могли и да са по-различни.

Как знам, че чувстваш и мислиш тези неща? ... Защото и аз съм бил в такава позиция. И аз страдах от липса на достатъчно клиенти и се чувствах несигурен за бъдещето. Нека ти кажа нещо: не е нужно да бъде така! Сега аз съм от другата страна: бизнесът ми расте с бързи темпове всяка година и искам да ти споделя, че усещането да растеш е невероятно: от една страна се радвам на по-високо качество на живот, от друга – изпитвам истинско щастие от това, че помагам на толкова много хора. А най-хубавото е, че мога да използвам времето си така, както желая.

И сега искам да ти помогна с работещи стратегии за достигане до нови клиенти. Ако си готов да следваш съветите ми, нека заедно за един ден набележим стратегическите приоритети за 2018 година – така че тя да бъде наистина най-добрата за твоя бизнес. Виж тук повече подробности за специалния семинар, който правя с мои клиенти всяка година, и запази твоето място сега.

Сърдечни поздрави,
Сашо
Likora Ltd., 35, Fridtjof Nansen St., 1142, Sofia, Bulgaria
You may unsubscribe or change your contact details at any time.