Subject: Нов специален уебинар: само за активни инвеститори на борсата

Здравей, Friend!

Този и-мейл е много различен от тези, които получаваш от мен...
И вероятно е насочен към съвсем ограничен кръг хора
от моите и-мейл абонати...

Този и-мейл е насочен само към хора, които искат
да търгуват активно на борсата и да печелят пари без стрес.
Ако тази тема не те интересува, игнорирай и-мейла ми.

Възможно е и да не знаеш, но преди да стартирам моя коучинг бизнес почти 20 години аз работих професионално на финансовите пазари. И едно от нещата, които се мъчех да постигна (и толкова много други хора продължават да се мъчат да постигнат) е да имам подход, който да ми позволява да инвестирам с увереност и да изключи разрушителната сила на емоциите, когато търгувам на борсата. 

Макар че сега не се занимавам професионално с това, аз открих такъв подход и искам да го споделя с теб – разбира се, ако това да търгуваш активно на борсите - с увереност и без стрес – е важно за теб. 

Уебинарът е на 07.11.2017 г. – вторник от 19:00 часа и е безплатен.
Регистирай се за участие на този линк.

Сашо

П.П. Ето и нужното в случая предупреждение:
Аз по никакъв начин не претендирам, че средностатистическият човек може да бъде успешен на борсата, както и да спечели каквито и да е пари вследствие участието на уебинара. Всъщност статистиката показва, че голямото мнозинство хора губят пари на борсата, и една от причините за това е, че не искат да се учат от грешките си, както и да прилагат това, което научават. 
 
П.П.П. Ако си активен инвеститор или трейдър, който търси подход за инвестиране, който да изключи емоциите, то този уебинар много ще ти хареса.
Likora Ltd., 35, Fridtjof Nansen St., 1142, Sofia, Bulgaria
You may unsubscribe or change your contact details at any time.