Subject: Нека спрем убежденията си, че трябва да работим на ниски цени

Здравей, Friend!

Много собственици на бизнес работят на ниски цени и се страхуват да ги повишат. Причината за това е, че те вярват, че ако повишат цените, е много вероятно да загубят клиенти, които ще отидат при техни конкуренти.

Как мислиш ти? Можеш ли да увеличиш цените си
и да имаш дори повече клиенти от преди?

Повишаването на цените е един от инструментите, с които можеш да повишиш и приходите си и печалбите си от твоя бизнес. При това - без да е необходимо да правиш допълнителен маркетинг и да привличаш нови клиенти. Повишаването на цените така че да съответстват на стойността, която предоставяш на клиентите ти, ще те направи и по-уверен във всички останали бизнес решения, които предприемаш.

В работата ми с много мои клиенти повишаването на цените е една от първите и основни стратегии, с които генерираме повече пари. Често те също се притесняват, че може да загубят клиенти, но резултатът е, че няколко месеца по-късно обикновено те имат повече клиенти. И при това продават на по-високи цени и печелят повече.

В днешното видео показвам как да преодолееш убежденията си, че не можеш да повишиш цените. Виж конкретни насоки как да предизвикаш мисленето си и да започнеш да работиш на по-високи цени.
Сашо 

П.П. Коментирай под видеото в моя блог – любопитно ми е да науча какво може да ти донесе тази стратегия в твоята бизнес ситуация.
Likora Ltd., 35, Fridtjof Nansen St., 1142, Sofia, Bulgaria
You may unsubscribe or change your contact details at any time.